Galen hemresa

0kommentarer

Vi alla var väldigt klara med Kina resan och ville bara få komma hem. Nervös för övervikt på bagaget stod vi i kön till incheckningen. Efter 3 timmar och kön inte rört sig mer än 2 meter började man ana oråd. Oron var befogad, flyget var inställt och vi fick ingen information från SAS. Dom har inte ens en service point där. Som tur var det en Kines som kunde prata danska som berättade för att vi skulle byta gate för ombokningar. Vi hakade på direkt. Tur var det för det var många som skulle åkt med det planet.


Efter totalt 5,5 timme köande, trixande och en o annan bön så lyckades få ett flyg som avgick 00.10 från Shanghai till Paris. Därifrån hade vi knappt 40 minuter på oss att ta oss till den andra terminalen för att hoppa på ett flyg till Danmark. Vi fick ta schuttletåg, springa i rulltrapporna, springa genom terminalen för att hinna.


Väl i Danmark hade jag två timmar innan tåget skulle gå. Nu sitter jag på tåget, luktar skunk, är sliten, trött och jävligt glad över att jag om 3,5 timme får träffa min familj igen. 35 timmar på resande fot med väntan, flyg, tåg, byten hit och dit så är  allt jag vill att få  komma hem. 

Kommentera

Publiceras ej