Skolan har börjat och därmed har vi diskuterat (läs lillfisen tjatat) att få cykla hem efter skolan istället för att gå på fritids.

Nu har vi kommit överens om att hon får gå på morgonfritids och att vi tar med oss cykeln om hon vill cykla hem direkt efter skolan om inte så går hon på eftermiddagsfritids. Jag kan tänka mig att när väl snön kommer, så kommer hon inte vara lika sugen på att cykla eller gå hem. För det är en hyffats bra bit mellan skolan och vårt hem. Sen till våren kommer hon få sluta helt på fritids.

Liten börjar bli stor och jag fattar inte vart tiden tagit vägen. Är det så att ju äldre man blir ju fortare går tiden? För mig känns det som mån - fre- sovmorgon och helt plötsligt firar vi in ett nytt år. 
Oj, jag har både haft 3 veckor semester och jobbat i 2 veckor sen jag skrev sist.
Förlåt 😱

Vad hände på semestern? Massa skoj, inga måsten, om och men. Vilket gav oss fina minnen, härliga skratt och massa nya upplevelser.

Första veckan efter semestern hade jag en sån hemskt ångest. Ni vet en sån där "jaha nu är det ett helt år kvar tills man har semester igen ångest". Den här veckan är rutinerna på plats igen och jag inser att det är så det är att vara vuxen. Bara 20 år kvar, sen är man pensionär 😘

Då barnen numera är äldre, så väljer jag att inte dela med mig om vad som händer inom dessa fyra väggar. För jag värnar om deras integritet. Men fy f*n vsd jag älskar att mamma/Ramona till dessa 5 "barn". Dom tillsammans med Henke är mitt allt. 

Men en sak kan jag iallafall säga och det är att jag och lillfisen var på Dolly Style i Kalmar. Hon fick konsert biljetterna i födelsedagspresent av oss. Ni kan bara gissa hus lycklig hon var. Ett fint minne vi kommer att vårda ömt.