Tack

0kommentarer

När man är inne i en period i livet då allt springer i hundraåttio så behöver man ta till den där extra växeln som man inte visste att man hade. Fokus och prioteringar är huvudnyckel till att lyckas. För att orka ha fokus och göra rätt prioteringslista, så behöver man ha bra människor runt omkring sig. Det har jag och det är jag otroligt tacksam över.

Här är några som jag i detta inlägg vill ge mitt ödmjukast tack till:

Tack Älskling för att du kan mig som en öppen bok. Du ger mig spaces när jag behöver det. Du lyssnar när jag behöver få ur mig allt som tynger mina axlar. Du bollar idéer med mig och stöttar mig. Du är mitt allt.

Tack mamma för att du alltid ställer upp till 100%. Utan din hjälpande hand hade jag aldrig varit där jag är idag. Du har uppfostrat mig till att värna om familjen, jobba hårt, behandla andra som jag själv vill bli behandlad och ha humor nära till hands när det är som tyngst. 

Tack mitt Dreamteam till personal. Jag är så oerhört stolt över er alla. Tillsammans lyckas vi med det andra inte klarar av. 


*givetvis har jag fler människor i min närhet som jag är tacksam över. Dock är detta inlägget arbetsrelaterad och då är det dessa personer som betyder mest för mig. 

Kommentera

Publiceras ej