En gång om året

0kommentarer

När jag och Henke slår våra huvuden ihop, så får vi alltid crazy idéer och vi bara måste förverkliga dom. Det är en av hans egenskaper som jag uppskattar. Han är väldigt innovativ, precis som jag och det kanske är därför vi passar så bra ihop.

En gång om året åker jag till storstaden för att vara med på en stor butikchefs konferens som varar i två dagar och den tredje dagen kommer alla medarbetare för att delta i en leverantörsmässa som avslutas med en fest på kvällen. Varje år har festen olika teman och i år var det verkligen mitt tema "Rock".

Nu till våra crazy idéer, vi kom fram till att vi skulle fixa fram linnen/T-shirt i rocktemats tecken som stack ut i mängden. Nog fasiken kommer dom att sticka ut. Jsg är så glad över resultatet och kommer bära mitt linne med stolthet.

Jag är så glad och oerhört tacksam över att jag har min bättre hälft vid min sida, som ser till att jag kommer att kunna ha full fokus på viktiga möten/workshop och få ha kul med mina medarbetare medan han rodda allt här hemma. Alla borde ha en Henke vid sin sida, då hade världen inte haft några krig utan istället hade världen varit full av galna, roliga, kärleksfulla och innovativa par. Klapp på axeln till oss för att vi lyckas med det som andra önskat att dom hade. Love u min bajskorv 💩 


Kommentera

Publiceras ej