Igår gjorde vi ingenting och det var precis vad både jag och älsklingen behövde. Nu när det är så intensivt på jobbet blir jag så otroligt osocial, för jag orkar inte. All min hjärnkapacitet går åt på att få allt att gå runt på jobbet. För att orka hålla hög standard på planering, prioteringar, struktur, högt tempo, tänka om, tänka nytt, håll koll på allt och alla så måste jag få chansen att göra just ingenting.

Älskling däremot var extremt kreativ igår och byggde ihop en lampa ovanför vinglas stället han byggde förra veckan. Det är på lördagar det händer. 
Årets första snö föll ner nu ikväll. 
Ja, då var det dags igen. Vi fick en idé, spånade och gjorde den till verklighet. Ett ställ för vinglas av gamla krattor, bräda och gångjärn från en ladugård. Hur snyggt blev inte detta?!? Vi är så nöjda.

Idag ska jag inte göra någonting. Jag behöver det. Inga måsten eller krav. Det kallas för återhämtning och behöver ladda upp denna kropp med ny energi för att orka köra i hundraåttio ett tag framöver. 
Som många av er redan känner till så började jag och min älskling med LCHF efter inventeringen i januari. Man kan väl säga att det har gått bra, väldigt bra faktiskt. Vi äter gott, lever gott och har ett jämt blodsockernivå.
Här kan ni se två bilder på mig, med ett års mellanrum och ca 15-17 kilos skillnad.
Vi kommer fortsätta med LCHF, för oss är det inte en bantningsmetod utan mer en livstil. Sen att de överflödiga kilona försvann var ett stort plus. 
Idag öppnade vi ett Instagramkonto för vår älskade butik Dollarstore Nybro. Här kommer vi visa massor av nyinkomna varor, heta klipp och inslag av vår härliga vardag i butiken.
Följ oss gärna @dollarstore_nybro
Vi är så otroligt supertaggad att få visa er allt som händer hos oss. Det blir lokalt, familjärt och härligt. Precis som vi är i butiken. 
Den här veckan har vi kört ut de första julpallarna och vi lyckades väldigt bra. Helt galet att det bara är 74 dagar kvar till jul.


Kom till oss på Dollarstore Nybro och insup känslan av jul. 
Vet du, jag fungerar precis tvärtom mot vad andra människor gör. Om du snackar skit bakom min rygg, så lyfter jag huvudet ännu högre upp och framhäver mig ännu mer. Din avundsjuka ger energi till mig att vilja ännu mer. Jag ler tillbaka mot dina falska leenden och tänker "jag förstår att du egentligen vill gå i mina skor". Jag lyckas med det du inte gör, för jag ser och uppskattar alla i min närhet. Det är dom som gör att jag lyckas. Min stolthet sitter i att jag har ett välfungerande privatliv och arbetsliv. Vad är din stolthet? Att snacka skit för att du ska må bättre? Tur att jag inte är dig och tack gode gud för att just jag fick bli Ramona.

När jag och Henke slår våra huvuden ihop, så får vi alltid crazy idéer och vi bara måste förverkliga dom. Det är en av hans egenskaper som jag uppskattar. Han är väldigt innovativ, precis som jag och det kanske är därför vi passar så bra ihop.

En gång om året åker jag till storstaden för att vara med på en stor butikchefs konferens som varar i två dagar och den tredje dagen kommer alla medarbetare för att delta i en leverantörsmässa som avslutas med en fest på kvällen. Varje år har festen olika teman och i år var det verkligen mitt tema "Rock".

Nu till våra crazy idéer, vi kom fram till att vi skulle fixa fram linnen/T-shirt i rocktemats tecken som stack ut i mängden. Nog fasiken kommer dom att sticka ut. Jsg är så glad över resultatet och kommer bära mitt linne med stolthet.

Jag är så glad och oerhört tacksam över att jag har min bättre hälft vid min sida, som ser till att jag kommer att kunna ha full fokus på viktiga möten/workshop och få ha kul med mina medarbetare medan han rodda allt här hemma. Alla borde ha en Henke vid sin sida, då hade världen inte haft några krig utan istället hade världen varit full av galna, roliga, kärleksfulla och innovativa par. Klapp på axeln till oss för att vi lyckas med det som andra önskat att dom hade. Love u min bajskorv 💩 


I fredags lämnade vi lillfisen till sin pappa och rattade vidare till blomstermåla till M och C. Där blev det lite bastubad, massa skratt och kvitter.
På lördagen klev vi upp tidigt, fixade i ordning oss och packade bilen för avfärd till storstaden Stockholm. Väl där checkade vi in på Silja Serenade för en härlig kryssning. Skärgården och alla hus längs med var häftigt att titta på. Ena huset pompigare än den andra. Galet ju, själv hade man kanske haft råt med ett utedass där. 😊 


Jag lyckades få till att orkestern sjöng födelsedagslåten för Henke vid tolvslaget, han fattade dock inte att det var till han först. Man fyller 40 bara en gång. På söndagen gick vi minst 10.000 steg i Helsingfors. Det fanns hur mycket som helst att se på och staden är väldigt fin. Sen hittade jag några roliga skyltar också. 

Väl på båten igen så kändes det i benen att vi hade gått hela dagen, så det var väldigt skönt att slänga sig i sängen en stund. Vi la oss tidigt igår och vaknade tidigt idag. Så man kan säga att jag var lite lätt rastlös innan vi klev av båten. I skrivande stund sitter jag i bilen på väg hemåt igen. Dock hann vi svänga förbi Norsborg så jag kunde visa vart jag bodde som liten. Allt såg likadant ut, som om tiden stått still. Nu ska det bli skönt att få komma hem för jag saknar dom där hemma.