I helgen har jag inte jobbat och bara varit på jobbet i ca 10 minuter när lillfisen skulle köpa lördagsgodis. Otroligt skönt att få ett break från jobbet, jag behöver det. För veckan som kommer, då jävlar köra vi hundraåttio utan paus. 

På tal om annat, att åka till Kina är ju en historia för sig själv. Sweet lord vad man behöver trixa med innan som fylla i formulärer, ta foton, kopia på pass och fingeravtryck på ambassaden. Undrar om jag hinner fixa allt i tid? 

Lilltösen var på jobbet igår och skrev lite på tavlan. Det brukar hon göra, fast jag såg inte det förrän idag vad hon hade skrivit. Min sötnöt, massor av fina peppord och det är precis vad vi behöver höra nu.

Du är grymt bra på allt. Heja dig! Du och alla är lika mycket värda. Ingen kan säga något till dig. Sköt om dig själv. Puss till alla 

Herre min hela fu*king gud vilken galet intensiv period det är på jobbet just nu. Det är knappt att jag vet vad jag har arslet någonstans. Ikväll fick jag lov att sätta mig ner och skriva ner alla "att göra" på ett papper, bara för att kunna släppa det från huvudet. From imorgon så får vi börja beta av dom, en efter en. En sak i taget, andas in, andas ut, en sak i taget... 
Svenska mästare, där satt den 🏆

Min addiction sen 1,5 år tillbaka är mina naglar. Det var då jag hittade rätt salong som dessutom är både bra och billiga. Tänk att jag *peppar peppar ta i trä * inte har jag brutit en enda nagel och numera så förstärker jag bara mina egna naglar. (Tack älskling för att du gav mig det där presentkortet när jag fyller år. Sen dess är jag fast, hihi). 

Var 4-7 vecka fixar jag till dom och älskar mina långa fina naglar. Ja, jag kan jobba med dom obehindrat fast att jag jobbar inom detaljhandel. Sen är jag som jag är och vill att naglarna ska sticka ut. Så design är något jag alltid googlar inför varje sittning. Vissa gånger är jag missnöjd, andra gånger mer nöjd. Idag blev jag nöjd.
Lite halvdålig bild, men jag är nöjd och det är huvudsaken. 
Varför frångå ett vinnande koncept. Idag blev det en ny klädhängare till hallen.

Bild finns på Instakontot Dollarstore Nybro 😊