Jag har omvandlat dåliga matvanor till bra matvanor som fungerar för mig. Lchf är en livstil som passar mig jättebra och min blodsocker nivå är stabil. Idag känner jag riktiga hungerkänslor och riktiga mättnadskänslor på ett sätt jag aldrig har gjort tidigare. Detta har resulterat i att jag nu har lyckats med det mål jag satte upp. Så himla skönt och jag är stolt över mig själv.
Stor fet high five till mig. 

Med närmare 100 mil i bilen har vi hunnit fira bästa Mummi och Aavi nu när dom ska fylla hela 90 år. Det var trevligt att få träffa alla släktingar man inte träffat på sisådär 15 år.
Sen födelsedagskalaset rattade vi vidare till Jönköping, tog in på hotell och hade den bästa avklappande lördagskvällen på länge. Vi åt gott, hamnade på marknad, satt på uteserveringen och tittade på solnedgången. Det var som balsam för själen. 
Vilken värme vi har och som jag älskar det. Ikväll drog jag och Joline till badet, vad gör man inte för sina barn.

Sen har vi packat, förberett så mycket som vi bara kan. Imorgon åker vi förbi Jönköping och lämnar Joline till sin pappa för att den åka vidare till E-tuna. Vi ska fira bästa mummi och morfar på deras 90 årakalas. Det kommer bli kul.

Nästa vecka ska jag få håret färgat och hårförlängning. Däremellan ska jag klämma in en tid för att fixa naglarna och så blir det en tur till Gislaved för BC möte. Veckan därefter drar vi till Sweden Rock. Det är ju väldigt angemäna "bekymmer".

Så det blir att larma på huset och dra dit bilen pekar. Underbart ju. 
Min älskling var tvungen att jobba över idag också. Så jag och lilltösen åkte förbi hans jobb med lite middag innan vi gjorde en favorit i repris - - kvällsdopp.
För min del blev det brassestol, lapa sol och en mugg med kaffe. Underbart, men jag slutade räkna antal "mamma" när jag kom upp till 38 stycken på 5 minuter. 

För övrigt så har jag bara 600 gram kvar tills jag sg har nått mitt uppsatta mål. Ett mål jag sa att jag ville klara innan sweden rock och det kommer jag att klara. Hur underbart är inte det då. Fantastiskt. Jag snittar 20-30 gram kolhydrater per dag och inte ätit något sockerrelaterade saker sen 13 januari. Eller jo, nu sak jag vara ärlig. I februari hetsåt jag en halv kexchoklad i smyg likt en varg tuggar i sig sitt byte. MEN jag fick så ont i magen efter det så jag lärde mig att det inte är värt det. Det är ju helt galet hur duktiga jag och min älskling är. 


Efter maten drog vid till sjön. Jag med brassestolen och kaffemugg och Joline med badring. Underbart väder, kvalitetstid och skön avkoppling. Det behövde vi ha.
Stackars älsklingen, han jobbar ju 24 timmar om dygnet. Inte riktigt, men inte långt ifrån. Han är mitt inne i högsäsongen och då går det i hundraåttio. Själv kan jag inte hjälpa till mer än att rodda allt här hemma så som matlagning, fix och don i hemmet. Snart får han stänga av mobilen, andas ut och bara vara. Snart. 
Efter maten ikväll gick jag och Joline cyklade. Det blev minst sagt en rejäl sväng, för lillfisen ville visa mig en runda hon hade cyklat med A innan. Det var väldigt skönt och vädret var ju med oss också.

Medan de andra åkte till strippen åkte jag och Joline till sjön. Årets första badhäng. Thomas och boysen kom dit också. Riktigt härlig avkoppling. Så här ska en lördag vara.

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min bästa mamis födelsedag. Vi firade henne ikväll och hon fick en superfin present av oss. Jag är så nöjd över min idéer. Hon fick medicinbrick med kedja i guld.
Grattis bästa mamma, älskar dig massor 😘 
Det har varit otroligt och välbehövligt att få vara ledig i 3,5 dag. Vi har varit på SRF möte, tagit långpromenader, tagit hand om tiden och varandra.
Sen har vi ju haft turen med vädret också. Otrolig värme, underbara kvällar och massor av utomhusaktiviteter.
Idag kom man tillbaka till verkligen med dunder och brak. Massor av pallar in på jobbet, högt tempo och fullt ös blev starten av denna vecka. Sen har man även hunnit med de vanliga vardagssysslorna som typ matlagning, gräsklippning, ogräsrensning, läsläxning med Joline, sätt till att Joline har duschat, fixat hennes hår, sagoläsning, tvättvikning, förberedelser inför imorgon och plockat undan. Japp, en helt vanlig dag i mitt liv. 

Vi har haft en stor ombyggnation på jobbet och idag blev det klart. Så himla skönt, den känslan bär jag med mig länge. Grymma har vi varit och jag är så otroligt stolt över oss alla för alla idéer, insats och grymma vilja. Så stolt. Jag har sagt det innan men säger det igen, jag har världens bästa personal. Dreamteam 💕 
Idag har jag och Joline haft två cykelturer. Första till mariegrop, där mötte vi på en orm. Joline var tuffare än mig, vilket inte tillhör vanligheterna.

Andra cykelturen blev till jobbet. Vägen till Dollar var lång, men det gick jättebra. Gassande sol hade vi hela vägen. 

Därefter har vi även varit i badhusparken. Vi gick runt Linnéasjön, lekte vid lekplatsen och plockade blommor.

En hel dag ute i solen. 😊 

En text, en mening, ett liv, ett allvar, en kärlek, en bild som säger allt. Du är allt för mig. Min trygga famn, mitt berg, min stöttepelare så som jag är din. Det är jag, det är vi,  det är så mycket Ramona och Henke så som bara vi kan vara och  bli. Familjen Konsty, This is me, the real us and together. Jag älskar dig mer än livet själv. Jag hittade min jaktpott sent i livet, men  du är min miljonärvinst. Du är värd mer än allt guld som glimmar då du gör varje dag speciell. Utan dig är jag ingenting. Låt mig dö före dig, för jag kan inte leva ett liv utan dig. Älskar dig mer än livet själv. 

Idag var jag ledig från jobbet på grund av begravning. Min fina svärfar Kalles begravning. Den var liten, intim, fin och väldigt charmig. Ja, charmig då prästen var väldigt nära till familjen, öppen och spelade munspel. Kapellet var underbart, vädret var vackert och psalmerna passade perfekt in på Kalle. Samtidigt som det var olidligt sorgligt, så var det så otroligt fint. Vila i frid finaste Kalle. Jag ska göra allt vad jag kan och lite därtill för att ta hand om dina kära. I min famn är dom trygga, i min famn finns kärlek, omsorg och livsglädje för dom. Jag tar hand om dom åt dig, medans du tar hand om oss vid sidan om. 

Idag har det känts som en måndag, fast att det är onsdag. Fast det har ju göra med att vi var lediga igår.

Vi har haft mycket ombyggnationer på jobbet. Vi är i slutet av vår stora ombyggnation och det kommer bli hur bra som helst Fast det krävs en stor arbetsinsats av oss alla. Tyr jag har den bästa personalen. 

Jag har inte vant mig med färgen på naglarna. Vet inte om jag kommer att göra det heller. 


Det blev minst sagt ett regnigt valborg. Joline mådde inte hundra, så vi valde att stanna hemma istället och fixade en egen majbrasa.
Sen fixade jag även naglarna. Valde grönt, en färg som jag i vanliga fall inte gillar. Fast man måste våga sticka ut lite. 
Idag har det känts som en söndag och idag hade vi absolut ingenting inplanerat. Det hör verkligen till ovanlighetena. Istället har vi slappat, gått på en långpromenad och bara varit.