Vi har spånat, funderat och tänkt. Till slut kom vi fram till vad vi vill göra den semesterveckan vi är barnfria. Nu är det bokat och klart. Jag och min bubbe ska ut på äventyr. Berättar mer senare när vi är där. 😊 
Man skulle nästan kunnat tro att jag fyllde jämt förra veckan, för fy attans vad bortskämd jag blev. Fick massor av fina presenter, uppmärksamhet och kärlek.
Midsommar firade vi på Saxnäs och vad är en svensk midsommar utan regn? 
En arbetsvecka till, sen kommer den efterlängtade semestern. Det kommer bli så skönt. 

Från förra torsdagen har jag haft ont i vänster ljumske. Smärtan har eskalerat till det enorma och idag gick det inte längre då jag inte fick på mig byxorna utan att tvingas be om hjälp. Så jag fick uppsöka läkaren, resultatet blev "kraftig inflammerad muskelfäste vid ljumske och ischias på det". 

Fyra olika mediciner fick jag och sen förutsatte han att jag skulle vara hemma och ville att jag skulle ringa han efter fem dagar så skulle han fixa en sjukskrivning. Ja, det blir bra så, sa jag och haltade ut likt en gammal kärring och körde till jobbet för att sen gå in på övertid.

Jag har inget val, jag kan inte vara hemma. Vi har så mycket att göra på jobbet och jag skulle aldrig låta de andra få dra det tunga lasset själv. Nä, jag är en fighter. Det alternativet att vara hemma finns inte för mig. Men snart är jag ledig i tre dagar iallafall och då kan jag vila upp mig. 


Ursäkta för att jag inte har varit här inne och uppdaterat om mitt liv. Vi har haft underbara veckor. Sweden rock var magisk, tack mamma för att du gjorde det möjligt.Sen har vi haft lite skolavslutningar, Joline slutade ettan, A femman, F, sjuan och Yade nian. Så igår har vi storkalas här hemma. Våra små börjar bli så stora. Men jag åldras inte, mer än vad jag behöver. Haha. 

Skulle hämta ut Js pass igår, men gissa vem som hade glömt både körkort och bankkort hemma i arbetsbyxorna.. Jo jag. Tur mamma var med så hon kunde köra hem. Fast vi hade en jättefin dag i Kalmar iallafall. Det var polisens dag på parkeringen med hoppborg, ballonger och uppvisningar. Mycket uppskattat var det.
När vi kom hem till mamma så bjöd hon på finsk näkki (ingen aning om hur det stavas). Sweet lord vad gott, det blev en flashback till barndomen. När vi kom hem, slängde jag mig i solstolen i min nya bikini som jag köpte på jobbet. Den satt som en smäck. 
Vi har hela huset fullt av barn och ungdomar som sover. Kompisar som ligger kors och tvärs överallt, med andra ord en helt vanlig dag hos familjen Konsty. 
Jag fick en morsdag/födelsedag present av min älskling. En färgning av håret och hårförlängning. Tidigare i veckan färgade jag håret och idag fick jag hårförlängning insatt. Så himla nöjd, så himla glad och jag svävar typ bland molnen. Tack älskling, du är bättre än bäst och jag älskar dig som en böld i arslet härifrån till månen. Förstår ni hur nöjd jag är. Ujujujuj, nöjd är ordet.