Julen och mellandagarna

0kommentarer

Julen firades här hemma med Älsklingen, min söta mamma, de stora boysen och deras pappa A. Mycket mat, många skratt och finfina julklappar. Det kändes bra att boysens pappa ville komma till oss, sist vi firade jul ihop var för 12 (!!!!) år sen. Det känns faktiskt jävligt skönt att jag åtminstone har ett ex som inte är komplicerad.
På annandagen åkte jag och älsklingen till Göteborg och på vägen dit så släppte vi av Y i Dalsjöfors. Vi lyckades hitta en topp restaurang, tur att Google finns och dess omdömen. Innan vi gick tillbaka till hotellet igen så stannade vi till vid rockbaren bara för att få insupa känslan. 
Dagen efter var det dags för mig att lämna fingeravtryck på kinesiska ambassaden. Eftersom jag inte fick komma in tidigare än utsatt tid (14.00) så fick vi snällt gå runt på Göteborgs gator i två timmar. Det jag tyckte var mäkta märkligt var att många småbutiker hade stängt från 20/12 till 2/1, året största försäljning på året? 

Tanken var att jag skulle vara långledig, men fick hoppa in och jobba några timmar i fredags och även igår. Men det är så livet är som butikchef. Idag har vi varit hos älsklingens mamma och ätit årets sista julbord. Ikväll har jag och lillfisen spelat Uno. Jag är en mamma som inte "låter" barnen att vinna. Nej nej, man ska lära sig att vinsten ska man kämpa för. Lik förbaskat blev hon Queen of Uno ikväll. Starkt kämpat lillfis. Kommentera

Publiceras ej