Äventyr

0kommentarer

Igår kom äntligen min lilltös hem (eller ja, egentligen kom hon hem redan i torsdags men sov över hos mamma som skulle ha henne på fredagen. Samtidigt som hon fick lite egentid och skojigheter med både mamma och sin kusin).

Det första hon fick göra när hon kom hem igår  var att öppna alla sina paket och vi sparade den bästa till sist. En ny cykel som passar henne. Gissa om hon blev lycklig. 
Sen fixade vi till oss och drog ner till SportBar för att äta lite gott. Jag är mäkta imponerad över hur mycket småttingarna åt. Skönt med lite egentid med dom små (små och små är dom egentligen inte när dom är 8 och 12 år, men för oss är dom minst och därmed småttingarna). 

Därefter tog vi tåget in till Kalmar, för det är ju bara stadsfest en gång om året och vi hade siktet på att titta på Hammerfall. Bästa parkett lyckades vi få också. 


Vi fick skjuts hem av pappa och mamma, vilket var otroligt fint gjort av dom så vi slapp ta bussen hem. Idag har vi haft en "inne dag" med att storstäda, skifta rum och bakat tårta inför morgondagens kalas för lillfisen. 

Det jag är mest nöjd med av gårdagen var att jag faktiskt tog möjligheten att ge min lillebror och hans numera fru en varsin kram och grattat dom då dom gifte sig i tisdags. Önskar dom all lycka och välgång i deras äktenskap och liv. 💕 


Kommentera

Publiceras ej