Varför går helgerna så fort förbi? Fredag och vips söndag kväll. Helt klart deprimerande att hösten är på intågande. Det enda som är mysigt är varma brasor, filtar och levande ljus. Men jag gillar inte kyla, gillet inte mörkret eller den där förjävliga snön som kommer att komma också. Usch och fy.
Tror fasiken jag har en liten släng av söndagsångest ikväll. 
Igår var det en stor firar dag. Först ut var min älskade lillebror som fyllde 30 år. Tänk vad tiden flyger iväg. Minns som om det vore igår när jag bytte hans bajsblöjor 😂 Han genuint snäll, är otroligt omtänksam och har ett hjärta av guld. 

Senare på kvällen hade vi en tjejkväll med kräft/räkafton här hemma medans de andra var på bilträff.
Vi firade att min älskade mamma äntligen har blivit skuldfri. Fem års skuldsanering och som hon har kämpat. Jag är så stolt över henne. 😊

I helgen var jag och Henke på bröllop. Det var otroligt vackert, fint och kärleksfullt.  Riktigt roligt att få chansen att träffa Henkes "gamla killgäng". Det var fest långt in på natten, så tusen tack mamma för att du hämtade lillfisen dagen efter. Du vet hur mycket jag uppskattar dig och allt du gör för mig/oss. Bästa mami i världen 💕

Vi hade matchat vår outfit och enligt mig var vi f*n outstanding i mörkblått. Andra par kanske inte tänker på detaljer och det är upp till var och en. Fast min Henke är mån om sitt utseende och de små detaljerna lika mycket  som jag. En egenskap som jag uppskattar väldigt mycket hos honom. Det är liksom vår grej. Sen att ni aldrig kommer att få se oss i likadana joggingdress är en helt annan sak.
På tal om kärlek, ännu mer kärlek fick jag från några av mina medarbetare. Då blev jag så där löjligt blödig och tårarna rann ner från kinderna när jag fick läsa dessa fina meddelanden. Hur söta är som inte? Dom bästa jag kan jobba med, utan dom inget dreamteam. 


Vi har kul på jobbet, utan att det blir för mycket lekstuga. Vi jobbar stenhårt, utan att det känns som att vi har en martyrpiska på ryggen. Vi är öppna och ärliga mot varandra, utan att såra varandra. Vi har tydliga rutiner som vi gemensamt kommit överens om, en gemensam kämparglöd, en vision och ett mål. Det är vi tillsammans som gör det möjligt att vi med en stolthet gladeligen öppnar dörrarna till Dollarstore i lilla Nybban varje dag och välkomnar alla till vårt skötebarn som vi vårdar ömt. Eftersom vi är så olika så drar vi nytta av varandra olikheter och då får vi oslagbara lösningar på alla utmaningar som kommer. Det gör oss till dreamteam deluxe 💕 


Hon måste ha varit ett vattendjur i sitt tidigare liv. För så fort solen är framme och det finns en chans till att bada så vill hon bada. Nu är vi alldeles själva på stranden, hon badar och jag dricker mitt kvällskaffe. Det gäller att ta vara på tiden, snart är hösten och vintern här igen. Önskar det kunde vara sommar året om.

Idag hade vi ett försenat kalas för lillfisen. Tack alla som kom hit och förgyllde hennes dag och för hennes presenter.

Igår var första dagen då jag hade på mig mina raggisar, det regnade och var kallt ute. Något som vi inte har haft sen början av maj typ. Så vi tände brasan och det var supermysigt.

Igår kom äntligen min lilltös hem (eller ja, egentligen kom hon hem redan i torsdags men sov över hos mamma som skulle ha henne på fredagen. Samtidigt som hon fick lite egentid och skojigheter med både mamma och sin kusin).

Det första hon fick göra när hon kom hem igår  var att öppna alla sina paket och vi sparade den bästa till sist. En ny cykel som passar henne. Gissa om hon blev lycklig. 
Sen fixade vi till oss och drog ner till SportBar för att äta lite gott. Jag är mäkta imponerad över hur mycket småttingarna åt. Skönt med lite egentid med dom små (små och små är dom egentligen inte när dom är 8 och 12 år, men för oss är dom minst och därmed småttingarna). 

Därefter tog vi tåget in till Kalmar, för det är ju bara stadsfest en gång om året och vi hade siktet på att titta på Hammerfall. Bästa parkett lyckades vi få också. 


Vi fick skjuts hem av pappa och mamma, vilket var otroligt fint gjort av dom så vi slapp ta bussen hem. Idag har vi haft en "inne dag" med att storstäda, skifta rum och bakat tårta inför morgondagens kalas för lillfisen. 

Det jag är mest nöjd med av gårdagen var att jag faktiskt tog möjligheten att ge min lillebror och hans numera fru en varsin kram och grattat dom då dom gifte sig i tisdags. Önskar dom all lycka och välgång i deras äktenskap och liv. 💕 


Då har man gjort första arbetsveckan, kändes som om man inte hade varit ledig över huvudtaget. Men det är bara hoppa på hästen och köra iallafall.

I fredags fixade jag mina naglar och även om det inte blev som jag hade tänkt mig så är jag nöjd iallafall. Det är så jag, fu*k puttiputtinuttnutt naglar och säg halleluja till naglar som sticker ut.

Värmen håller i sig fortfarande och inget regn har varit i sikte. På jobbet har det varit galet varmt, tills vi lyckades skruva ner temperaturen och rengjort filtrena. Något behagligare blev det.