Igår lyckades vi få till en hejdundrande personalfest. Alla förberedelser gjorde jag och Henke för vi skulle vara hos mig. Min älskling var grillmästare och han fixade och styrde så vi andra kunde få umgås. Alla borde ha sin egna Henke.

Så himla roligt att alla kunde komma, så många skratt och sån härlig stämning. Samtidigt var det ju cruising i stan, tanken var att vi skulle vara nere på stan i tid. Men vi kom dit väldigt sent. Så kan det gå när man har roligt. 


Som vi har rensat, flyttat, målat, städat och donat utomhus i helgen. Vi fixade till altanen på framsidan och altanen på baksidan. Nu är det stilrent och så som vi vill ha det. Så himla nöjd. 😊

Som jag skrev för ett tag sen så övade vi på att Joline ska cykla på egen hand. Det gör hon nu. Jag är så stolt över henne, för hon övervann sin egna rädsla och tänk vad lite positivt tänkande kan åstadkomma. För man blir som man tänker, så jag bad henne säga till sig själv "jag kan, jag vågar och jag är stark" tio gånger till sig själv innan hon skulle sova. Dagen efter berättade hon för mig att hon hade till och med drömt orden hela natten.

När vi väl gick ut för att öva, så klarade hon det. Positivt tänkande går före allt annat. Min fina lilla tjej. 

Det känns som om veckor går så här: måndag, fredag och måndag igen. Med andra ord, veckorna flyger förbi.

I helgen har vi varit barnlediga och hann både tömma bad delen av dammen, gå på långpromenad, grilla, umgås och bara vara i varandras sällskap. Underbart. 

I tre månader har vi kört lchf och nu är vi båda över tio kilo lättare. Några kilon till och sen är vi i mål. Sen är det bara underhållning som återstår.  För oss är lchf ingen diet, utan en livsstil som vi kommer ha livet ut. Det är iallafall så det känns nu för vi har fått så otroligt många fördelar med lchf. 

Vi hann med mycket den här helgen och det bästa av allt, solen tittade fram. Så himla lycklig man blir av lite sol.

Loungesetet fick komma fram, likaså grillen. Så på lördagen putsade vi fönster, grillade och njöt av värmen. 
Igår rensade vi hela trädgården och även vår lilla skamfläck fick sig en rejäl omgång av oss. Vi bar sten Och byggde upp en stenmur. Vi rensade land, tog bort staket och klippte buskar. Resultatet blev bra och vi är nöjda. För nu behöver vi inte skämmas över skamfläcken längre. 
Ikväll har jag och Joline varit på långpromenad. Vi stannade till vid en lekplats också. Hon håller på att lära sig att cykla och det går framåt. I sommar kommer hon kunna cykla. 

Vi klarade hela helgen utan avsteg på lchf. Inte enda godisbit, sött eller onödiga kolhydrater har slunkit ner. Stoltare än stolt är jag över mig/oss. Vi har haft frestelser näst intill under näsan. Idag körde vi ihop en påskmiddag och bjöd över mamma, moster och Henkes mamma. Så underbart gott blev det.
Sen har vi haft ett alldeles underbart väder idag. Vi har kunnat sitta ute, dricka kaffe och lapa D vitamin. Efterlängtade solen och värmen kom idag. Det blev en bra avslutning på denna långledigheten. 
Vi tog på en promenad vid badhusparken. Den behövdes för annars hade vi legat och sovit nu.