Imorgon, i tidig otta ska jag styra ner till Sölvesborg och sedan vidare till Skurup. Det ska bli intressant och se om Jag hittar dit utan att förvilla bort mig. Fast det ska nog gå bra.


Idag har vi rensat källaren, kastat massa skit och köpt musfällor. Japp, vi har möss där nere och dom är inte välkomna i mitt hus.

Vi hann knapp rigga fällan förrän den tog betet. 1-0 till oss.


Idag var det dags för Yades kalas. Vi gjorde iordning marängtårtan med massor av färska frukter, precis som han själv önskade. Självklart var jag ju tvungen att faktiskt fixa till fiffi och tuttbakelser. Man fyller bara 15 år en gång.


Den enda gästen som kunde komma var min pappa och han hade med sig en blomma 🌸 Det är min pappa det.


Tårtan är i det sötaste laget, men Yade älskar den så vad gör man inte för sin pojk. Nu har vi firat han i dagarna två och jag hoppas att han är nöjd.


Helt plöstligt blev han 15, vill köra moppe och doppa snoppe. Det första kan jag hjälpa till med, det andra får han fixa utan min hjälp och att han använder skydd, för jag vill inte bli farmor än. Han har fått det han har önskat sig och vi fick bamsekram från han. Det gör mig lycklig. Grattis älskade pojk på din byxmyndig dag...


Hittade en text som passade in så himla bra igår. Man behöver skilja på ditt och datt. Bara för att allt känns nattsvart en dag, behöver det inte betyda att hela livet är det. Även om det känns så just där och då.


Jag har verkligen försökt att vända ut och in på mig själv för att försöka hitta ett litet ynka kryphål. Men ibland får man erkänna sig besegrad och bara göra det bästa av situationen. Idag har det varit en bättre dag och det är tur att jag har min fina familj. 

Imorgon ska vi testa något nytt här hemma, lite på mitt initiativ. Vi ska bli lite mer hälsosamma här hemma. För nu är det dags att ta hand om kroppen igen och det gäller oss alla. Vi får väl se hur det blir. 😊