Vet ni, när man är förälder så kan man inte checka ut och lägga sig för att sova bara för man är halvt döende i förkylning. Nope, det är bara knapprar Alvedon, pimpa näsan med nässpray och hjälpa till att måla läskiga ansikten.


Dom blev superfina, en docka, en clown och en pumpa.

Det var sjukt kallt att gå med på bus eller godis, men vi hade med oss kaffe så det gick bra. För det är faktiskt idag som man ska gå bus eller godis. 

Dom fick en hel del godis med sig hem. 

Vi har preppat godisskålen och inväntar på utklädda barn som knackar på. Mohahahaha


Orka vara förkyld, varför skulle jag få det nu? Det känns väldigt onödigt. Feber och snorig som bara den, men jobbet kallar iallafall. Så är det att heta Ramona.


Inhandlade massa halloween kläder och tillbehör efter jobbet. Vi kommer dela upp halloween firandet. Idag karvade vi ur pumpan som nu lyser så fint på trappan. Imorgon blir det bus eller godis för barnen (givetvis med uppsyn av mig och Henke) och på lördag kör vi halloween party. Allt för våra barn.


Sweet lord vilken öppning. Fullt ös, medvetslös och sjukt roligt. Det kändes i fötterna igår kväll när man la sig ner i sängen.


Nu sitter jag på första bussen av tre sen är det bara ett litet tåg kvar och därefter är jag hemma i lilla Nybban igen. Som jag längtar.

Tack Tanumshede för den här gången, tror dock inte att jag kommer att ha vägarna förbi igen. Men man ska aldrig säga aldrig.

Bästa statyn hittade jag innan avfärd hem.

Varför utsätter jag mig för det här egentligen? Jag som har lokalsinne lika med noll och hatar när jag inte har koll på läget. Då blir jag ur balans direkt. 😊


Trodde jag hade full kontroll på läget  i Göteborg och det hade jag tills dom valde att byta hållplats tre gånger. Kan väl påstå att jag var lite lätt förvirrad och hade hjärtklappning deluxe.


Första bussen rätt och nu till slut är jag på den andra och sista bussen. Sprang fram och tillbaka som en yr höna mellan hållplatserna. Det fanns ingen logik eller struktur. Dom borde skylta upp bättre för oss visuella virrpannor som är ute på vift.


Så här går det när kärringen är på vift, tacka vet jag lilla Nybban. Där känner jag mig trygg. Jag längtar hem.  

Sitter och skuttar på ett tåg som ska gå upp mot Göteborg. Därifrån ska Jag vidare med buss till tanumshede. Jobbrelaterat är det. Helst av allt hade jag velat vara hemma, men få se det positiva med att jag kommer hem snart.


Är lagom seg nu, varför blir man så trött av att åka tåg? 🤣

Småsneglar på resenären som sitter bredvid mig. Han ser ut att göra något väldigt viktigt och hemligt på sin dator. Nyfikna jag 

Äntligen hemma igen. Det finns inget som slår känslan av att få komma hem. Har saknat alla mina älsklingar, min säng, min soffa och framför allt min toa.


Det har varit extremt intensiva dagar i Stockholm,  med massor av information, mat och roliga skratt. 

Men nu är jag hemma och det är jag tacksam för. 

Jag är stolt över mig själv och min butik. Vi har kämpat för den här vinsten och är väl värda den. Det slår allt och igår när jag fick ta emot priset så var jag extremt osvensk. Jag vårlade, dansade segerdans och gjorde feta high five till mig själv.


För så här är det, vi har kämpat med blod, svett och mer därtill för att visa vi i lilla Nybban är bäst.

Ida har vi verkligen haft en städa fixa dag här hemma. Allt från klippa gräsmattan, fixa fiskarna, ta in utemöbler, sorterat, städat inne och slängt. Vi är ett bra team jag och min karl.


I helgen fyllde min älskling nästan 40 år och som present fick han.... En bäddmadrass till sängen. Visst var jag snäll. 😊


Fast sen planerade jag även ett litet äventyr utan hans vetskap. Det började med ett litet kort och jag hade packade allt så han inte skulle veta vad vi skulle. hitta på. 

På med ögonbindel, musik i öronen och bara luta sig tillbaka och överlämna allt till mig. Det var spännande och jag fick köra lite omvägar, kors och kryss för att vilseleda han. Efter ett tag så somnade han i bilen.


Med GPS hittade jag fram till destinationen. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Vi hamnade i Växjö på ett litet mysigt hotell i centrum. Jag tror att min älskling blev glad.


Växjö är lite för rörig för mig, men vi lyckades hitta ett litet guldkorn. En liten källarkrog med sjukt fin inredning, trevlig och servicemindad personal och god mat i fina smaker.


Vi fick egentid, rå om varandra, ha roligt och bara vara oss. Precis vad vi behövde ha i våra hektiska liv. 😊