Svullna ögon, bränd rygg och fin trädgård

0kommentarer

Idag har vi tagit första steget till en fin framsida. Det tog bokstavligen hela jefla dagen, men sweet lord vad det var värt det. Det bästa av allt är att jag och Henke är så himla synkade så jobbet blir så mycket lättare att utföra. Vi vet båda vad vi vill utan att behöva säga något. Vi bara gör det och vi samarbetar på bästa tänkbara sätt. Det är lite skrämmande faktiskt, men det är väl då man verkligen fattar att man hittat rätt i livet. 


Så här såg det ut innan. 


Så här det blev det efter. 


Jag blev galet solbränd på ryggen idag. Lätt värt det efter hur framsidan blev. Nästa helg ska vi göra det sista innan vi är helt klara och det kommer bli så sjukt fint. 

Utöver det så vaknade jag faktiskt med det största gigantiska bambianarsle ögon ever. Vanligtvis så brukar mina ögon bråka med mig när det är väderomslag och bli lite svullna och torra. Men idag var det värre än värst, jag lovar. Jag fattar inte vad som hände med mina ögon inatt, men det jag kan säga är att dom inte är mina vänner just nu. Allergi, stress, väderomslag eller någon magiskt sjukdom? Ingen aning, men så här kan jag ju för fan inte se ut. Så här vacker var jag när jag vaknade imorse och hela dagen har jag haft solbrillor på mig. Jag vill ju inte skrämma bort alla i min närhet. Det är sjukt och det har gjort ont att ens öppna ögonlocken idag. Vad är det för på mina ögon? På riktigt? Kommentera

Publiceras ej