Strax efter kl 16.00 kom samtalet. Det var Y som ringde från konfirmationslägret och berättade att han hade åkt på sin wheeler inne i kyrkan (!) och fått foten klämd i ett element. 


Suck, då var vi där igen. Vad är en sommar utan ett akutbesök med Y till s ju kan? Det har blivit tradition, en tradition som jag gärna slipper. 

Det blev till att åka till Älghult-Nybro-Kalmar. Slutresultatet blev sprucken tå med ett jack i "simhuden". 

Somliga straffar gud på en gång. Man ska inte åka wheeler i kyrkan. Återigen tur o oturen för lillskiten. Snart har han förbrukat alla sina turkort, kanske dags att ta det lilla lugna nu. 

Sicken intensiv vecka, födelsedagsfirande för mig på onsdag och jag fick mina naglar fixade i present. 


Torsdagen blev det jobb och sen lämna Joline halvvägs till Borås. Hon skulle hem till sin pappa. Därefter ratta vidare till Öland. Upp med förtält och sen härligt slapp i brassestolen. 


Tyvärr åkte jag på en sjuhelvetes nackspärr och midsommarafton började i tårar. Minns inte när jag grät sist för att jag har ont i kroppen. 


Men med så många fina människor runt omkring sig och bra väder så blev det ta iallafall. Idag har vi lämnat Y till sista veckan på konfirmationslägret, hämtat Joline och typ nu kraschlandat i soffan. Och nacken för fortfarande ont som stryk, men imorgon är det dags för jobb igen. Det är bara att bita ihop och köra på. 

Idag var det dags för Yades sista omgång av konfirmationläger. Hela två veckor ska han vara borta, frånsett midsommar. Kommer sakna han här hemma. Min lillfis.


Eftersom det var varmt, sol och härliga vindar packade vi in barn och packning i bilen och drog till stranden. En perfekt söndag, och nu längtar man ju än mer till semestern. 

Idag var det dags för avslutning för barnen och lite extra speciellt för Joline då det var hennes första egna skolavslutning. Tänk att hon börjar ettan nästa termin. Ibland förstår jag verkligen inte vart tiden tar vägen. Den liksom flyger förbi. Dagar blir till veckor som blir till år. Gladast blev jag över att boysen var med och firade henne, det betydde mycket för henne (och mig). Äntligen är sommaren här, må den vara solig, varm och lycklig. 


Yade ville ha smörgåstårta, så det fixade jag ikväll. Inte världens vackraste men god var den. Jag gillar ju inte recept utan höftar mig fram och den här lyckades jag. 


Starstruck eller inte, feg eller inte men sweet lord när man träffar dessa kändisar man bara får se på tv så blir man ju alldeles salig. Tänk dig själv att ha dom bara 5 meter ifrån, då kan man inget annat än be om att få ett foto. (sån är jag). Vipen inne på festivalområdet är verkligen the shit och jag är så oerhört tacksam över att just jag är här tillsammans med min Henke just nu. Produktionsjobbet är det bästa som har hänt mig. 


SMHI lovade regn, regn och åter regn. Men vi har fått lite regn och sol, sol, sol istället. Det är inte ofta man blir glad över att de har fel. 😊 


Vi lyckades hitta både till ackrediteringen och campingen. Vi är ett härligt arbetargäng här. Snacka om välkomnade, det uppskattas massor. 


Sen att man blir lite Starstruck när kändisar går förbi mitt framför näsan. Tror jag gillar det mer än dom. 


Vi har det himla bra här, bra band, bra väder och sjukt bra sällskap. Min bästa jobbsemester ever. 


Till och med bajamajorna är sjukt fräscha här. Jag är så sjukt imponerand. 


Jag har haft världens mysigaste kväll ikväll. Mina barn är dom sötaste som går i ett par skor. Även om vi kan reta gallfeber på varandra, blir arga, trötta, sura på varandra så kompenserar kärleken alltid. 


Imorgon bär det av ner till Sölvesborg. Lite läskig känsla att få åka på sin allra första barnfria semester på 18 år. Visst är det sjuk, och en hel vecka ska jag vara borta. Hur ska jag klara mig? 

Nästa vecka kan kommer jag och min karl förena nytta med nöje. Vi ska jobba på srf (sweden rock festival). Jag är verkligen förväntansfull och det ska bli en riktig rolig upplevelse att få dela med Henke. 


Tack vare mamma som kommer hit och tar hand om mina barn, så får jag och Henke den här chansen. Det tackar jag ödmjukast för. Tanken är vi rullar på tisdag. 😊 

Storstädning på förmiddagen tillsammans med min älskling. Tur att vi har samma syn på hur ett hushåll ska se ut. 


Klippte gräset, varit och handlat med lillfisen. Har lagat mat och färska jordgubbar till efterrätt. 

Vad ska man hitta på nu då? Tänkte slänga mig framför soffan, dock finns det en liten risk att man somnar. Sköna söndag. 

Vi är verkligen trädgårdsmästare här hemma. För det var visst inte ogräs utan wallmo. Det går bra nu. 


Jag har intagit en lugn start på denna helgen. Trots att klockan är över elva så sitter jag i min morgonrock och intar den tredje kopp med kaffe. 


Jag intalar mig själv att man inte alltid behöver köra i hundraåttio, utan att det faktiskt är okej att ta det lite lugnt också. Men snart ska jag kicka igång även denna helgen. 

Ikväll har vi varit på sommarfest på Jolines skola. De hade anordnat en superrolig tipspromenad. Det var bilder på pedagogerna när dem var små och så skulle man gissa vem det var. Sen blev det medtagen fika och lite uppträdande av barnen. Joline blev alldeles för blyg så hon vågade inte gå upp och sjunga. 


Vi har en fisk som är på rymmen, en liten hitta nemo. Frågan är om han någonsin kommer hittas levande. Det återstår att se.