Länge sen jag sist var här inne. Men nu är jag tillbaka. Vi har haft två veckors husvagnssemester. Först var vi i Åsa, som ligger vid Kungsbacka. Det blev lite bad, Liseberg och annat smått och gott så som nackspärr i 5 dagar. Hur lyckas man få nackspärr två gånger på mindre än en månad?  


Sen drog vi ner till Mellbystrand med den magiska stranden i hela Sverige. Det blev en liten tripp till Halmstads äventyrsland. Sen fick vi även besöka vårdcentralen och få lite medicin för Jolines myggbett. Stackarn tål ju inte de vidriga små asen.  Summan av det hela, en lång (lite för lång i min smak, det hade gott och väl räckt med tio dagar) husvagnstripp. Mycket skratt, lite gråt, lite gnissel, fniss och massor av minnen kommer vi hem utvilade och solbrända, fast nu ska det bli väldigt skönt att få sova i sin egna säng. 


Fast idag är det en väldigt speciell dag, det är Jolines födelsedag. Tänk att hon fyller hela 7 år idag och i höst börjar hon ettan. Vi har firat henne med skönsång i husvagnen, massor av presenter och tårta. 


Idag var dagen kommen då vi skulle sitta i kyrkan och se när Y konfirmerade sig. Det är inte varje dag man ser de tre visemännen glida fram i wheeler och rullskidor och Jesus förvandlar tre pizzor till tolv stycken. Med andra ord, det var ett superbra konfirmationsfirande i kyrkan som bröt mot det sedvanliga traditionerna. Precis sånt som jag gillar. 


Även om många hade avböjt att komma (och faktiskt inte ens besvära sig att skicka ett "tyvärr vi kan inte komma sms") så var vi en tillräckligt stor skara att fira just hans stora dag. Väl hemma så blev det presentöppning och sweet lord (i dubbel bemärkelse) vad glad han blev över sina presenter. 

Och ikväll hade Flisan bakskola som resulterade i världens godaste kladdkaka. Jag älskar min "lilla" familj, vi är alla lika härligt galna och har förbaskat roligt ihop.