Helgerna går alldeles för fort och det även om man inte har så mycket på listan. Det enda vettiga jag har gjort (förutom att vara med mina älsklingar) är att rensa hallen på alla ytterkläder, rensat Jolines rum, fixat naglarna och varit på bio. Mycket mer än så hinns det inte med. 


På jobbet håller vi på med ett monstergrej. Mycket arbete ligger bakom och framför oss, fast det kommer bli så bra när det blir klart. Vi har kommit 2/3 på vägen, så det känns faktiskt väldigt bra. 


Utöver det, så behöver jag ha sol nu. Tänk att få lapa i sig massa D-vitamin, få den där värma känsla i kroppen och hela sinnet gör små frivolter. Nu är det bara grått, dis och än mer grått. 

Det var ett tag sen det blev ett inlägg här. Men den som väntar på något gott....


Jag har egentligen inget nytt att skriva om. Vardagarna ser likadana ut 
- 3 snoozningar 
- 20 minuter att fixa iordning oss och hoppas att man slipper byta ut kaffemuggen mot en skrapan när man kommer till bilen
- Lämna Joline, ratta till jobbet och jobba jobba jobba
- Hämta Joline, handla mat, laga mat, äta, plocka undan, umgås med barn 
- Kvällsbestyr, läsa Vitello får en puss
- Plocka undan, halvsomna framför tv 
- Kvällsbestyr och läggdags 
- Rulla runt i sängen i en evighet innan man somnar 
Ja, så rolig är min vardag 

Sen kommer helgen och då händer det massor av härliga saker. Oftast väldigt spontana saker och det älskar jag. 

Rörd:
Blev bjuden på världens godaste laxsoppa av mamma idag, som för övrigt hade hämtat Joline från skolan bara för att hon ville umgås med henne. Är hon inte bäst så säg.

Berörd:
Ikväll fick jag världens finaste lapp av min minsta skatt. Hon skulle bara veta hur mycket jag behövde ha det just nu.

Störd:
För så här är det. Jag är jag med allt vad det innebär. Jag kämpar 24/7, jag peppar, jag driver på, jag berömmer, jag styr när det behövs, jag prioriterar för att få fokus på det viktiga och jag har alltid släppt allt när du har mått som dåligast för vara där för dig och inte släppt taget om dig förrän du är ok igen. Det finns alltid ett syfte bakom mina handlingar, förstår du inte så behöver du bara ställa frågan "vad är syftet?" och jag ska gladeligen svara dig. Men gå inte bakom min rygg och hitta på dina egna slutsatser av mina handlingar och framför allt försök inte att implementera dom hos andra, för då har du precis skapat din värsta mardröm. Så enkelt är det...

Ikväll hade jag och lillfisen egentid då boysen var ute på vift på varsitt håll. När man blir rastlös så som bara jag kan bli föds det briljantaste idéerna.

Vi googlade bilder på mobilen. Vi letade efter den äckligaste snorbilden vi kunde hitta. Det blev en salig blandning av skrattanfall och nästintill kräk i munnen.

Barnsligt roligt

Idag blev det ytterligare en dag med utomhusaktiviteter. Dock var det lite fuktigare i luften, så det kändes kallare. Fast det var roligt med pulkarace, gott med varm choklad och galet svårt att få till en snögubbe.

Ikväll åkte älsklingen hem till sig. Riktigt tråkigt, men det är så livet är.

Imorgon börjar det lite mer sunda livet. Det dunkar inte att trycka i sig en massa onyttigheter. Man behöver ta hand om kroppen om den ska orka bära en genom livet. Jag tänker inte göra någon helomvändning, men tänka mig för. Tacka nej till kakan, undvika sockret och inte köpa hem en massa onödiga saker. Typ så går tankesättet.

En dag i pulkabacken med varm choklad och ostmacka gör verkligen gott för själen. Vi hade klätt på oss som om det vore 20 minus, fast det var bara 3 minus. Snacka om att det blev svettigt efter en stund. Roligt hade vi.

Jag har inte känt mig hel sen en månad tillbaka. Inga fina naglar och anledningen var inventeringen. Ska det knappas snabbt på datorn krävs det korta naglar.

Men nu är inventeringen gjord och nu har jag äntligen gjort naglarna. Så nu känner jag mig hel igen. Snygga blev dom också.

Med handen på hjärtat så kan jag ärligt säga att dessa två dagar har varit så sjukt stressande. Det går liksom inte att förklara för någon som inte har varit med. Utan man behöver uppleva det för att förstå.

Nu kan jag andas ut och den stoltheten jag känner inombords för vår insats är enorm. Sweet lord. Vi fixade det ju ✌

Nog fick har man fått sig en ny liten utmaning så här början av året. Utmaningen heter "inventering". Nog för att jag visste att vi hade mycket varor i butiken, men inte så här mycket. Det är vid en inventering man förstår hur mycket det är. Ett litet spjut kan innehålla allt från 6-50 stycken varor. Ett litet spjut!

Dag ett är avklarad, imorgon väntar dag två och då jäklar får vi ha både turbo fötter, hjärna och kroppen med oss om vi ska ro detta i hamn.

Dock finns det inga andra alternativ för mig än att vi ska klara det. Fast sweet lord vilken utmaning vi har fått på halsen. Ni som känner mig vet att det finns bara ett alternativ för mig och det är att klara det.

Nu ska jag sova så att jag orkar med dag två också.

Dagen började med jobb för min del. Det gick undan och jag blev klar fortare än vad jag hade räknat med.

Därefter blev det förberedelser inför nyårsfirande med familj och fina vänner.

Vi åt en Himmelsk god trerättersmiddag och även om vi inte hade en aning om vad de andra hade gjort för förrätt/efterrätt så lyckades vi få ihop det perfekt. Massor av skratt, glädje och fina minnen som jag kan vårda ömt i minnesbanken.

Nytt år

Nytt år och nya händelser i livet så som sig bör. Vi började det nya året med att förlova oss, visa evig kärlek och att vi någongång i framtiden blir man och hustru. Det här blev en härlig start på det nya året.