Idag blev vi bjudna på middag hos bästa mami. Stekt strömming och potatismos, det var så underbart härligt gott. 


Jag hade en överraskning till mamma i form av en lapp som Joline gav henne. Hon och jag skulle på bio ikväll. Allt för att visa min tacksamhet för att hon finns i mitt liv och allt hon gör för mig. 

Så medan min älskling tog hand om lillfisen rattade jag och mamma till byns biosalong för att titta på Fifty Shades of darker. Grymt bra film och lite egen tid med bästa mami blev en perfekt kombo denna onsdag. 


Kom att tänka på hur mycket saker vi kommer att ha när två hushåll ska bli ett. Det blir till att rensa, ge bort, sälja och kasta. På så sätt känns det skönt att jag har bott ensam med mina barn i snart två år. Vi har liksom inte hunnit bunkra upp en massa onödiga prylar (tror jag). 


Efter en mysig brunch som innehöll bla Jolines goda äggröra så ska vi kicka igång den här lördag. 

Här är en bild på vårt hus. 😊 

När det är menat så går allt väldigt smidigt. Det var liksom menat att det skulle bli så här. Bollen började rulla för mindre än två veckor tillbaka och idag skrev jag och Henke på köpekontraktet för vårt blivande hus. Vi har valt att behålla detta för oss själva tills idag. Givetvis har barnen varit delaktiga och fått se huset, känt och klämt. Vi alla är så oerhört glada just nu och nya vägar i livet börjar nu.