Han är mitt allt, min bättre hälft och som förstår mig bäst. Utan att ens behöva uttrycka mig i ord så förstår han direkt vilket sinnestillstånd jag är i. Vi kompletterar varandra bättre än bästa vänner. Vi ser varandra, tar hand om varandra och ger varandra det vi behöver där och då. Han är som mig och jag som han, men ändå raka motsatsen till varandra. Konstigt, ja så är det. Så lika men ändå så olika. Det är just därför vi passar så perfekt ihop. Utan han är jag ingenting. 

Det är just därför jag älskar dig som en böld i röven, härifrån till månen. Du är mitt allt. Du kompletterar mig, du gör mig till bättre människa, du är mitt allt och du är den jag har letat efter i hela mitt liv. Även om jag hade dig för över 20 år sedan, så är det just nu och för alltid jag vill ha dig i mitt liv. Utan dig är jag bara halv, så enkelt är det baby 😘 

Vilken mysig dag vi har haft här nere i Karlskrona. En tur till kärleksträdet, stadium outlet, fisketur, mat och härligt sällskap. Det är precis så här en hel ska vara, man tankar på med kärlek, energi och ny kraft för att orka med en ny arbetsvecka. Synd att det fattades 2 barn av fem, för då hade la familia varit komplett. 


Vet ni, jag älskar min "nya" knäppa familj. I snart 1,5 år har vi formats, byggt om och lärt känna varandra från insidan och utåt utan varken tid eller press och bildat den familjen vi är idag. Vi är en bunt galningar med en stor skopa humor, kärlek och ödmjukhet till varandra. Det är svårt för andra utomstående att förstå, men för mig är min familj komplett just nu och det är jag jävligt tacksam över. 

Lillen som inte är så liten längre har börjat skolan. Det var en pirrig, glad och förväntansfull tjej som klev in i skolvärlden i måndag. Vi föräldrar fick vara med en timme och sen var det dags att säga hej då. 


Mellanpojken började nian,  Sötisen F i sjuan och bus A i femman.  Så med andra ord, det var en stor dag för många barn i måndags och det ville jag fira. Så alla våra barn fick presenter. 


Jobbet rullar på, och nu som först är man inne i rutinerna igen. Det händer en del spännande saker hos oss och jag är så förbaskat stolt över min personal. Vi är ett dreamteam utan desslike. 😊 

När jag gick på semester så visste jag att dessa tre veckor skulle passera förbi väldigt fort. Så himla rätt jag hade, för här sitter jag på stranden de sista semesterdagen och tittar på galenpanna Joline badar. Det blåser massor, men solen har tittat fram genom molnen och nu gäller det att ta vara på de sista timmarna innan man behöver kavla upp ärmarna och jobba igen. 


Idag den 1e augusti var det dags för Joline att få sin sista födelsedagspresent av oss. Idag var det dags att ta hål i öronen. Hon har varit både nervös, rädd och förväntansfull inför detta. Så otroligt modig hon var och inte ett ljud hon sa (det var annat när jag var sju år och skulle ta hål i öronen. Då tog det tid och många mutor från min mamma innan jag vågade)