Bästa stället att inta förmiddagskaffet är på altanen på framsidan. Man lutar sig mot husväggen, blundar och bara njuter. Den platsen som har mest lä när det blåser. Igår kom bästa brodern hit, det var länge sen sist och det är alltid mysigt att ha sin familj runt omkring sig. 

Som jag har längtat efter den här ledigheten. Varenda liten cell i min kropp behöver vila och bara få ta dagen som den kommer. 


Glad påsk alla, nu drar vi till blåkulla 

Tack gode gud för att det finns helger. För nu sitter vi i soffan och känner oss väldigt nöjda med vår insats. 


Vi har hunnit fixa både ute, hallen, köket, vardagsrummet och badrummet. Plus att vi har varit en sväng på Ikea, grillat och fixat det sista med poolen och fiskarna. Det är inte illa pinkat. 


När man jobbar fulla dagar, kommer hem och alla vanliga sysslor ska göras först så känns det som om man inte hinner packa upp alls. Joline har började på dans igår, hon tyckte det var superskoj och efter det fick jag dra på föräldrarmöte. Ja, som ni märker så är det fullt ös här. 


Men om man ska se det från den ljusa sidan är alla barnens rum någorlunda i ordning, bara lite piffa kvar där. Vi har alla möbler på plats, köket är klart. Nu är det bara vårt sovrum och  "allmäna ytorna" som ska fixas. Skriver bara, men det är inte sååååååå bara. 

Idag har vi hunnit laga mat, hämta Fåtöljer, tömt poolen och varit på tjejkväll efter jobbet. Nu tog jag en paus innan jag ska försöka gå på vardagsrummet. Livet går i hundraåttio.  

Igår var vi huset och ställde i ordning de möblerna och sakerna vi hade där. Det tog sin tid, men vi tog kväller lagom till let's dance. 


Idag vaknade jag med en huvudvärk från helvete. Tror dom minimala antal timmarna med sömn pga hosta, stress och allt annat gjorde att kroppen egentligen inte ville vara med. Men det är tur man kan lura den med lite tabletter. Som vi har burit idag, sweet lord vad saker vi har och än är det inte slut. 


Vi fick två nya familjemedlemmar, Lilly och Sally som simmar runt ute i dammen. 

Vi har verkligen haft tur med vädret, 17 grader och sol. Det tackar vi för. Vi har några last att fixa imorgon innan alla saker är här och det konstiga är att det verkligen känns som hemma fast vi inte ens har sovit här en natt. Det roligaste är att vi alla (vuxna och barn) känner likadant. Tjejerna har redan hunnit inviga köket genom att baka banankaka. Det här är vårt hem. 


Mamma har varit världens bästa, hjälpt till att bära, packa upp kök och fixat middag till oss. Älskar henne härifrån till månen, min bästa mami. Den största frågan i den här flytten var om soffan skulle få plats i vardagensrummet och det fick den. Så det finns en gud där uppe.  

Skriv inläggstext