Tack mamma för att du alltid finns där för mig oavsett vad. Jag älskar dig härifrån till månen. Du är bäst. 


Själv har jag blivit ordentligt bortskämd idag och det tackar jag ödmjukast för. Fick ett jättefint samtal från lillfisen också. Så mycket kärlek som betyder så mycket för mig. 


Vi var förbi pappa igår och firade han på hans 65 årskalas. Han önskade sig pengar för att han själv skulle kunna köpa något verktyg. Vi gjorde ett pengaträd bara för att det var roligt. 
Vilka fina barn jag har som tänker på lilla mig. Idag fick jag en förtidig morsdagspresent (allt för att vår finaste minsta skatt skulle få vara med när jag öppnade presenten). 

De vet vad jag älskar och gav mig ett jättefint halsband. Mina underbara barn, ni är det finaste jag har. Jag är så oerhört lycklig, glad och stolt att få vara just er mamma. Det är för er som jag lever, mitt liv är ert och jag skulle inte byta ut det mot allt guld i världen.

Ni gör mig lycklig, ni gör mig hel och ni ger mig energi, kraft och lycka. Ni, mina tre fina underbara barn är mitt allt. Jag önskar att ni känner att jag finns där för er 24/7 oavsett vad det handlar om.

Utan er är jag ingenting. Tack för att jag får vara er mamma. 
Vi har verkligen haft tur med vädret den här veckan. Givetvis har vi varit mer ute än inne. Lite gunga.
Lite Leos Lekland med alla mina barn (plus Ds tjej)
Lite blåsa såpbubblor 
Lite shopping 
Lite pimp på balkongen, skratt och massa bus har vi haft. 
Vi börjar helgen med en dag på strippen i Emmaboda. Massor av bilar, folk och härlig stämning. Det var bra tryck i maskinerna och det roligaste enligt mig var nog driftningen. Joline tyckte hoppborgen var roligast. 
Åter hemma igen och ikväll ska vi på lite kalas. 
Det är inte ofta jag ber om det, men kan ni hålla en tumme eller två för mig? Jag inte gå in närmare på det just nu, men sweet lord vad det hade betytt mycket för mig om detta går vägen. Det hade blivit så där underbart perfekt. Åhhh,  hoppas hoppas hoppas.

Det har varit en lång vecka som har känts både i kropp och själ. Fast äntligen kom den efterlängtade fredagen och direkt efter jobbet rattade jag bil i ösregn för att hämta hem min partner in crime. Nu är ordningen återställd igen och jag känner mig hel tillsammans med mina fina tre barn. 
Jag har ont i magen, vill bara att allt ska vara över. Varför denna evighets väntan? Livet är i pausläge och har varit det ett bra tag och nu vill jag få gå till nästa steg, men det är ju inte jag som bestämmer. Fast jag kan tycka att det här har tagit oändligt lång tid och allt jag vill är att få börja leva mitt liv igen tillsammans med mina barn. Den eviga väntan, den tär på själen...
Efter jobbet gick jag över till bästa mami eftersom det är hennes födelsedag idag. Hon fick *svindyra* vinglas, vinflaska och ett gigantiskt Grattiskort. Hon förtjänar bara det bästa för hon är bäst.

Nu sitter jag här hemma helt ensam och tittar ut på ett riktigt tråkväder. Vart tog sommaren vägen? För den delen är jag så långt ifrån ensamvarg man kan komma. Att vara själv är inget för mig. 
Igår gick vi till sportbar och åt deras goda Angus burgare. Det blev en perfekt start för eurovision finalen som vi tittade på hemma hos mig.
Idag är det en regnig söndag och jag saknar min tös så otroligt mycket. 
Vi började dagen med att akuthandla kläder till finaste pojken, för mitt klantarsel missade att packa ner hans kläder i väskan (jag bad han lägga fram kläder han skulle ha på sig på bordet).
Sen rattade vi förbi min gudfars grav och sa hej. Därefter åkte vi vidare till den stora bollen. Vi hittade globen, tappade bort den och hittade den igen. 
Lyckades hitta en bra parkering och jag fick snällt betala 150 kr för det. 
Efter lite mat i magen posade vi framför globen, man måste liksom ha lite minnen i form av bilder också. 
Klockan 13.00 släppte de in oss och säkerheten var stor med både kroppsvisitering, tömning av väska och mycket säkerhetstänk kring allt. Det kändes tryckt. 
Vi hittade till våra platser och mamma fick svindel för att det var så högt upp. Självklart skulle även popcorn inhandlas och annat gott. 
Precis lagom till att det skulle börja, kom det en medarbetare på Eurovision och erbjöd oss bättre platser. Vi tackade och tog emot den gladeligen. Och vilka platser sen, ojojoj här snackar vi lyx. Det tackar vi ödmjukast för. 
Något trötta sitter vi nu i bilen på väg hem igen. Det har varit en bra minisemester, även om den blev betydligt dyrare än vad jag hade räknat med. Fast det var det värt, tusen gånger om. 
Jag, barnen och mamma är på minisemester. Igår styrde vi kosan mot storstaden. Anledningen heter eurovision.
Vi stannade till på hockeymonkey och min målvaktskille var som ett litet barn på julafton. En hel gigantiskt vägg med benskydd och massa annat. Jag blev några tusenlappar fattigare.
Därefter visade jag barnen vart jag är uppväxt
 Gamla fina baldersväg 5. Huset står kvar, stora backen är nästan igenväxt och skolan är borta. Där har jag många fina minnen.
Idag står eurovision på schemat. Woop Woop.
Igår åkte vi till stadium outlet och lyckades fynda baddräkt till lillstumpan. Fortsatt kalasväder, vi snackar rena rama högsommar värmen. Givetvis ville lillstumpan göra sitt premiärdopp ute i havet. Sweet lord vad modig hon var.
Vi fiskade och lekte på lekplatsen i flera timmar, gick i trollskogen, sparkat boll och letat efter kaniner. Eller rättare sagt, vi har varit utomhus typ hela tiden, förutom när vi skulle på toa och kissa. 

Vi grillade feta hamburgare och dukade upp till långbord. Det var hur mysigt som helst. Därefter gick vi till kärleksträdet och satte upp vårt låst allra högst upp. 
Idag var det dags att säga hej då till paradiset. Dessa dagar har varit underbara för mig och barnen. Vi behövde det här och jag bara älskar hela stora gänget som var med. Nu laddar vi om, tutar och kör så det ryker. Men först ska vi ha lite söndagsmys. 
Dag två på ledigheten började med en morgonkiss som Joline ville utföra långt innan resten av campingen vaknade. Efter det gick vi och köpte färska frallor och hade gofrukost ute i solen.
Sen var det dags för oss att inhandla lite fiskespö och jag hade lovat (kanske lite för mycket) att vi skulle inhandla ett rosa fiskespö till lillstumpan. Vilken lycka det blev när vi hittade ett (och vilken tur för mig).
Sen åt vi lite tacos, för det är ju trots allt fredag innan min galenpanna till son får för sig att bada. Han gjorde det och jag är mer än mäkta imponerad över hans bedrift. 
Givetvis testade vi fiskespöt, men det blev inge napp. Nu tar vi kväller och somnar tidigt i detta fina paradis. Varför åka utomlands när vi har gyllene ställen i Sverige. Karlskrona är verkligen en vacker hamnstad.

Upp i ottan för att hämta hem min älskade skatt och sen rattade vi vidare till Sveriges ende. Nu laddar vi batterierna på Dragsö camping som ligger i Karlskrona. Vädret är underbart, lugnet infinner sig och det här är balsam för själen. 
När livet bråkar behöver man ta hand om varandra, krama extra mycket och visa de du älskar hur mycket de betyder för dig. 
Jag älskar min familj och vårdar den ömt, ingen ska få skada oss, förgöra oss eller tro att vi blir knäckta. Tillsammans tar vi hand om varandra, står enade och stöttar varandra oavsett vad som sker i livet. Min familj mitt allt och jag älskar er härifrån till månen. Jag finns här för er så som ni finns här för mig. 


Jag orkar när du inte orkar, jag finns här och tar emot dig när du faller och jag finns här med öppen famn för dig. Precis så som du gör för mig. Jag är här, hjälper dig när du tappar fokus. Jag är här med ett öra som lyssnar på dig. Jag är här för dig. Alltid och för alltid. Varför, jo för du gör samma sak för mig. Det är familjen till för. 
Jag har haft en mys eftermiddag med mamma efter jobbet. Vi handlade lite middagsmat, åt med boysen plus en flickvän (som är en av familjen så klart). Sen gick jag och mamma en långpromenad på en timme innan vi bänkade oss på mammas balkong. 

Myskväll med massor av skratt, roliga minnen och dålig humor. Roligast var nog när mamma sa "kolla vilken fin solnedgång, Ramona" och jag tittar åt horisonten och svarar "Men, mamma det sär är ju en lyktstolpe" och efter all skrattanfall säger hon "dags att skaffa nya glasögon". Ja, älskade mamma det är dags för det.
Det finns en som berör mig på ett sätt som ingen annan kan göra. 
Det finns en person som förstår mig utan att jag behöver förklara mina val.
Det finns en person i mitt liv som älskar att göra galna saker precis som jag.
Det finns en person som är unik, omtänksam och finns där för mig. 
Det finns en person som får mig skratta när livet är som jobbigast.
Det finns en person i mitt liv som jag är oerhört tacksam över att denne finns i mitt liv.
Det finns en person i mitt liv som jag inte vill vara utan. 

Började helgen med ett monstermask på jobbet (från kl 7 till kl 20) Det är så det blir när man är chef och har personal som blir magsjuk. Tur jag inte hade lillstumpan hemma. Jag kan väl säga att jag somnade ovaggad på kvällen.

Igår var det valborg och äntligen fick jag se en riktig majbrasa och fina fyrverkerier. Jag hade en underbar dag igår med de personer som betyder mest för mig. 
Juste jag hann färga håret igår också och jag blev så nöjd. I veckan var jag och barnen fotade av en riktigt fotograf och sweet lord vilka fina bilder det blev. Mina finaste barn och ikväll hade jag en mor och dotter stund med finaste mamma. Jag älskar henne massor.