Idag ringde klockan vid sex och det var bara att kliva upp, för Yade skulle iväg på bortamatch. Sen var det lögn i hel*ete att somna om. Joline vaknade strax efter och vid åtta kom Dennon upp (har väl inte hänt på gud vet när). Jag storstädade och blev klar vid elva, enda fördelen med att kliva upp tidigt.
Sen rattade vi iväg till busparadiset. Massor av olika hoppborgar och det var riktigt roligt. Nu målar vi lite i målarboken, det är en skön avslappning. 
Idag var det sista dagen på jobbet. Det var många fina kramar och ord som jag fick idag. Det blev en fin avtackning med fika och blommor och det tackar jag ödmjukast för. Jag tar med mig den här lärdomsrika tiden med i framtiden. På måndag väntar nya äventyr och en helt ny mark som jag aldrig stått på innan. Fast jag antar utmaningen med öppet sinne, glädje, fokus och en rejäl dos av positiva tankar. 
Hämtade hem finaste Joline idag. Hon hade en supersöt present till mig. Hon med hjälp av dagisfröken hade slagit in min present med både omsorg och vördnad. I paketet låg det finaste armbandet jag skådat. Pärlor i perfekt kombination om två och två. Jag blir alldeles tårögd och känslorna svämmar över. Så mycket kärlek och omtanke.

Sen en timme tillbaka sover hon bredvid mig och jag är så ofantligt lycklig över att hon är hemma igen. Kan liksom inte sluta krama och pussa henne. Jag vill bara att den här mellanperioden av ovisshet ska vara över, den tär på oss alla som är inblandade. Mina barn är mitt allt och nu ska jag sova, för imorgon ska mellanpojken upp kl 6, för det är bortamatch som hägrar. 
Räknar ner dagar tills jag får hämta hem min minsta skatt och räkna ner dagar då jag börjar mitt nya jobb som Butikschef på Dollarstore. Varför känns det som om tiden står still när man längtar efter en viss dag?
I söndags gjorde jag faktiskt min alldeles egen jordgubbssylt. Inte illa pinkat för att bara mig och dessutom lyckas bra med det. 
Lyckan är att få komma hem till världens bästa tös som sprudlar av härlig skratt, energi och kärlek. Direkt efter maten berättade hon att hennes Tisse (ett gossedjur) fyllde ett år. Med andra en perfekt ursäkt att fira med glass, fast att det är en tisdag. Just nu i skrivande stund sitter lillfisen bredvid mig och målar en hemlig teckning till mig (och jag får inte tjuvkika). 
Jag fick hem min nya lampa och jag är så kär i den. Jag har hittat den perfekta platsen och det enda jag behöver nu är en liten borr. Tackar Robert så ödmjukast för den. 
Det där med kommunikation är väldigt svårt att hantera om det bara är en sån kallad envägskommunikation. En vägg hade varit mer lyhörd och varför ska jag alltid ta ett steg tillbaka och ge efter? Nä, det duger inte.

För övrigt måste jag bara få skryta om min äldsta pojk. Fick ett mail från skolan idag, där det stod så extremt fina omdömen om honom. Hela mitt hjärta ville spricka av stolthet. Nä, nu tar jag lägger mig bredvid min vackraste dotter och tar kväll. Ska snusa henne i nacken hela natten. För som vi alla har längtat efter henne. 

Minns ni för att jag bad er hålla en tumme eller två, för någon månad sen? Tackar ödmjukast av hela mitt hjärta till alla er som gjorde det, för om två veckor börjar jag min nya tjänst som butikschef på Dollarstore. Det kommer bli hur roligt, spännande, lärorikt, utmanade och underbart som helst. 
Idag kom pappa förbi på en kaffe, riktigt roligt och jag blir så glad över närheten till min familj. Därefter gick jag ner till mamma, lämnade en alla hjärtan dags present och tvingade ut henne på en långpromenad. Det var både uppfriskande och skönt trots all äckel snö som har kommit.
Imorgon får jag hem min minsta skatt igen och som jag saknar henne. Tror faktiskt att hennes storebröder saknar sin lillasyster också för det märks så tydligt på dem. Boysen fick sina alla hjärtans dag presenter idag och hon får sin imorgon. Allt för alla mina tre barn. 
Min finaste äldsta pojk stod för middagsmaten idag. Han gjorde köttfärssås med spagetti och det var fantastiskt gott. Min fine pojk, du betyder så mycket för mig. Du är både snäll, otroligt omtänksam och kärleksfull på alla tänkbara vis. Jag är så stolt över att just jag får bara din mamma. Älskar dig massor.
Då var vi här igen, dagen som jag hatar mer än allt annat. Dagen då min finaste minsta skatt skulle hem till x. Jag kan inte med ord beskriva hur det känns och jag tänker inte ens försöka. Jag tänker inte dela mina allra innersta tankar, inte här och inte nu. 
För mig är mina barn de finaste masterpiecen som finns i hela vida världen. För mig är de allt.

Vilken himla tur man har med så många fina människor omkring sig. Nu är boende i Stockholm fixat, när jag, mamma och barnen åker upp för att kolla på eurovision i maj månad. Det kommer bli hur roligt som helst och jag blir alldeles till mig av lycka. 
För övrigt har vi haft en väldigt lugn och fin legobyggande söndag. Joline har somnat och ligger i min famn. Har lite ångest och ont i hjärtat för imorgon ska hon hem till sin pappa. Det är så fruktansvärt jobbig situation att hantera. Hjärtat brister. 
Når solen lyser och det är massor av plusgrader i luften, så bara måste man ut. Vi gick ner till badhusparken. Lekte affär, gungade och åkte tåg.
Sen gick vi runt sjön, hittade världens längsta bro som vi var tvungna att gå på och då blev vi ju drottning och prinsessa som var ute på äventyr.
I skogen byggde vi koja och lekte restaurang. Det är bara fantasin som sätter stopp. 
Innan vi gick hem hade vi lite barkbåtsrace vid ån. Det var sjukt roligt att se hur de flöt iväg igenom vattnet. 
Efter några timmar utomhus var det skönt att få komma in och äta lite mat. 
Började dagen med massa bus hemma innan vi rattade in till ishallen för att checka in som kiosktanter. Vi var så himla bäst på att sälja godis.
Direkt efter rattade vi bilen hem till mamma, middag stod framdukat. Sweet lord vad gott det var. Bästa mamma, tack.
Mellobrickan gjorde vi klar lagom till att det skulle börja. Sara du är med oss, och vi röstar åt dig även om du är i himlen.
Övertänd, pimpade och klara inför årets mello startskott. Som vi har längtat. Hattar är framme, boarna likaså och vi är laddade till tusen. 
Melloappen är nedladdad och klar att användas. Vi är så otroligt redo. 
Vi som älskar mello, till och med mammas katt är pimpad och klar. Nu kör vi igång. 
Kom hem till bästa bästa bästa överraskningen. Mamma och barnen hade storstädat hela hemmet och middagen stod färdig på ett dukat middagsbord. Ja, men ni hör ju själva. Så otroligt uppskattat, älskvärt, underbart och kärleksfullt. Tusen tusen tack.
Ikväll fick jag och Joline hem våra tumvantar som finaste mummi har stickat. Det tackar jag ödmjukast för. Jag och Joline fick fixa till tofsarna som ska sitta fast på tumvantarna. Det var lite pyssligt, men det lyckades vi med. 
Efter det har vi tjuvlyssnat på låtarna som startar på mellon på lördag. Vi har några favoriter redan nu. På lördag smäller det. Då ska vi äta gott och självklart åker boan och dippbrickan fram.

Fick en sån fin kommentar på ett tidigare inlägg och det värmer så otroligt mycket. Jag är jag, varken mer eller mindre. Jag gör mig inte till, vill inte visa mig bättre än någon annan utan är bara mig själv så som jag alltid varit och delar med mig av min galet härliga liv. 


När jag kom hem stod maten klar och det var bara att sätta sig vid matbordet och äta. Tack mami, du är underbar och din korvsoppa är to die for och tack för sällskapet.

Himlen var verkligen vacker idag på eftermiddagen och egentligen är det lilla som betyder så mycket. Det lilla får liksom hela själen att fyllas med fullständig harmoni.
Nu har vi plockat fram alla ostar igen och kollar in bollibompa. Det var på Jolines beställning och självklart tyckte jag och boysen att det var en utmärkt idé.

Efter bollibompa ska jag och Joline hoppa in i duschen. Tror bestämt att det kommer bli hela havet stormar eller barbie i vattenfalls lek. Förenar liksom nytta med nöje. 


Åkte direkt till ostdisken efter jobbet för att köpa en massa härliga ostar (anledningen var att vi skulle fira och ha en myskväll mitt i veckan). Kom hem till mamma och mina fina barn. Vi åt middag och sen plockade vi fram ost, kex, korvar, oliver, frukt, marmelad och annat gott. Tillsammans med bollibompa i bakgrunden gottade vi i oss, så här på en tisdagskväll.
Sen hade vi lite crazy frisörsalong och gick verkligen all in i galna frisyrer. Galet roligt och det bästa av allt är att min mami var med oss. Varför lyckas vi alltid "spåra" ut och bli härligt galna. Det krävs liksom inte mycket fantasi eller "kraft" för att vi ska ha galet roligt. 
Joline är betydligt piggare idag, medans mellanpojken har gått och fått ont i halsen istället. Fick för övrigt fick jag en sån otroligt fin present som jag tackar ödmjukast för och givetvis ville min finaste skatt vara med och posa när jag skulle ta kort.
Det blev var verkligen en minst sagt intressant måndag det här. Jag fick ett positivt  besked (lite det som jag skrev om förra veckan) och jag är i chock, faktiskt. Tänka sig att lilla jag kan vara så intressant. Jag lyckades med det jag faktiskt trodde var omöjligt. Jag såg det mer som att få en erfarenhet rikare. Många av de runt omkring mig i min närmsta omkrets (dem som vet vad detta handlar om) trodde på mig. Med detta sagt, betyder detta ett nytt vägskäl där jag väljer att gå den vägen som är ämnad för mig och mina barn. Inom kort kan jag berätta, håll ut! Ibland är jag bra, och idag är jag bäst.