När liten blir stor

0kommentarer

Återigen en härlig dag på jobbet som innehöll en lunchdate med Joline och mamma. Direkt efter jobbet åkte jag, Joline och Dennon iväg för att inhandla hans avslutningskläder. När man slutar nian ska man ha kostym. Det blev en mellangrå kostym med vit skjorta som har gråa detaljer. Tänk att min lille, söte, underbara, förstfödde och alldeles härliga pojk går ut nian om några månader. Det är helt galet och jag kan inte fatta det. Jag är så stolt över han. Han har så många fina sidor som gör att mitt hjärta svämmar över med kärlek.
Därefter kom vi hem, åt middag och efter maten så fick Joline och Yade ett infall och körde lite brottningsmatch (som de brukar göra). Det är så härligt att se när syskonen busar med varandra. Det blir jag väldigt rörd över. Yade har så bra hand om mindre barn och alla vill leka med han. Min fine pojk. 
Efter det, valde jag och Joline att dra ut i det fina vädret. Vem kan vara inne när solen skiner? Det går ju liksom inte. Vi gungade, åkte rutschkana och pratade om allt mellan himmel och jord.
Det har varit en perfekt tisdag och det tackar jag ödmjukast för. 

Kommentera

Publiceras ej