Besiktade bilf*n och fick 3 finfina bajs 2or. Jag skulle ha gått på min magkänsla från allra första början, då hade jag aldrig köpt bilen. Jättekul att lägga så mycket onödiga pengar på en bil. Blir så sjukt ledsen över allt som hopar sig över mig nu. MEN, det var bara att borsta bort alla negativa tankar och känslor när jag kom till mamma. För här skulle det firas halloween, allt för att kunna fira halloween tillsammans med min älskade lillstumpa.
Min lillasyster hade gjort hemmagjord pasta, grillat kött, goda tillbehör som permasanost och marinerade champinjoner. Herre jösses vad gott det var. Roligt att även lillebror med familj kom övet också. Blir så lycklig över att ha mina nära hos mig och mina barn. Vi körde lite "bus eller godis" hos närmsta grannarna och avslutade kvällen med godisregn hos mamma.
Jag tror alla barnen, likaså vi vuxna fick en extremt rolig och minnesvärd torsdagskväll. Jag vill skapa roliga barndomsminnen för mina barn. De ska minnas sin barndom som en trygg, kärleksfull, rolig, äventyrlig och fantasifull tid. Precis så som jag hade när jag var liten. Mina barn är mitt allt. 
Sweet lord vad tankarna far runt i 180 uppe i hjärnkontoret. Ovissheten är nog det som gnager mig allra mest. Jag är rädd, rädd för att förlora de som jag älskar mer än livet själv. Jag är rädd att man inte ser sanningen precis som den är. Jag är rädd, rädd för att de som egentligen vet, ser på i tysthet bara för att vara till lags. Blir så innerligt ledsen när falskheten, lögner och hat tar överhanden. Jag blir ledsen när man gör det bara för att såra och vinna över sympati på sin sida, utan att se vilka det drabbar allra mest. Jag har gjort mina val av en anledning och det är för kärleken till mina barn. Mina barn betyder allt för mig, de är mitt liv och enda sen jag var 20 år har jag ägnat all min lediga tid till att vara just mamma till dem. De går före allt annat, det kommer de alltid att göra. Du vet inte hur stark du är, förrän stark det är det enda valet du har. 


Den här veckan började jag ta lokaltrafik istället för bilen till jobbet. Tåget och en liten promenad, sen är jag på jobbet. Det är lite intresserat vilken vanemänniska man är, bilen är ju skönast att ta egentligen. Men vad gör man inte för att spara in en krona här och där. 
Hade en fruktansvärd mardröm inatt, så där att man inte riktigt visste om det var verkligt eller inte när man väl vaknade upp. Det är mycket som snurrar runt i skallen på mig. Tänk om, tänk det, tänk ditt, tänk datt och tänk tänk tänk. Allt jag vill är att det ska vara klart. 
Igår rattade jag halvvägs till Borås för att hämta hem min finna älskling. När vi kom hem åt vi lite tacos och gick ner till mamma för att titta på idol och äta ostbricka. Hur mysigt som helst.
Den här dagen började vi med att se på hockeymatch. Självklart är jag alltid lika stolt över hans talangfulla spel. Han är min hockeykille deluxe.
Därefter drog vi till busparadiset för att avverka lite energi och sweet lord vad roligt det var. En riktigt bra dag har vi haft. Nu ska vi köpa lite pumpor för att göra lite mysiga pumpahuvuden. 
Det är lite så här jag känner just nu. Kommer det bli lätt? Oh nej, inte någonstans. Kommer det vara värt det? Oh ja, alltid. 
Jag kommer att kämpa enda till den sista svettdroppen trillar av min kropp. Kärleken till mina barn är den enda energin jag behöver för att orka. 

Ni som känner mig väl (och ni som har hängt runt här i min blogg i si så där 10,5 år) vet om att torsdagar är min storstädningsdag. Den här torsdagen var inget undantag. Känslan som infinner sig när hemmet är kliniskt rent är oslagbar och en underbar start på helgen.
Det som också kryddar till den här helgen är att jag äntligen får hem min minsta skatt. Som jag har saknat henne. Livet i sig rullar på med en och annan vägbula ivägen. Fast jag har mina tre fina barn och de betyder allt för mig. Jag lever och andas för dem. 
Ikväll hade Ica tillsammans med Nybro Vikings anordnat en jättestor halloweentur i svartbäcksmåla. Det var en rundtur med bingo och massor av skrämmande häxor i skogen. Det bjöds på grillad korv, dricka, kaffe, kaka och alla barnen fick varsin godispåse. Vi hade tur när vi kom dit tidigt, för vi fick både bra parkering och platser på vandringen. Det var verkligen lyckoträff och det var så roligt. 
I fredags fick jag äntligen hämta hem min finaste skatt. Det blev en myskväll med henne, mamma och boysen.
Igår drog vi iväg till badhuset, för här skulle det badas utan desslike. Sweet lord vad roligt vi hade det.
En tur till trollskogen innan vi gick vidare till ishallen för att kolla in bästa Yades hockeymatch.
Det var en match som hade en tredje period som var en riktigt nagelbitare. Det slutade lika och de kämpade väl.
Idag har vi varit iväg på allmänhetens här i stan och den här gången vågade Joline åka lite mer skridskor. 
Nu har vi tagit kvällen och laddar inför en jobbvecka. Ha det bäst, för det ska jag ha. 


Vilken underbar kväll jag har haft tillsammans med mamma och Joline. Vi drog iväg på "tjejkväll" som byn hade anordnat. Sweet lord vad folk det var och herregud vad roligt vi hade. Det är nu man är tacksam över att bo mitt inne i stan, för vi kunde gå dit och hem med (utan att behöva leta parkering som alla andra tusen damer behövde som var ute ikväll) Vi avslutade med en myskväll tillsammans med boysen. 
Jag är så otroligt tacksam över att jag har min fina mamma som hjälper mig. För som situationen är just nu, så får jag ingen barnomsorg till Joline och därmed vill jag inte gå in i djupare detaljer om varför. För att jag ska kunna jobba så behöver jag ha hjälp, därav kommer mamma som en räddande ängel.
Vi kallar det för "mummi-dagis", de har en mat och aktivitetsklocka de går efter och jag vet hur mycket min fina lilla tösabit älskar mummi-dagiset. Så mycket äventyr, så mycket kärlek och så mycket av allt är det på mummi-dagiset. Vi gör det bästa av situationen som råder just nu. Tack mamma, för att du är du och nu har jag fått det bekräftat att jag gjorde rätt val. Tack