Jag blev väckt av Mike och Joline som kom med frukost på sängen. Joline hade gjort en superfin teckning, en blomkruka med hjärtan och texten "Min mamma är bra på. Joline tycker att mamma är bra på att laga mat. Höra djur, titta på datorn och att klippa".
Idag var det även avslutning på sommardoppet, Joline gjorde så himla bra ifrån sig och dagen till ära vågade hon doppa ner huvudet under vattnet. Ett diplom fick hon också för ett välutfört arbete.
Därefter åkte vi till Susanne för atr lämna en liten blomma och fika lite. Jättemysigt stund. Hittade även en bild på min fina mamma, hon som alltid står bakom allt jag gör oavsett vad. Jag älskar dig mamma. 
Jag visste mycket väl att den här veckan skulle gå i 180 och lite därtill. Men nu sitter jag hemma i mysfåtöljen och andas ut. Phu. Sweet lord. Vi hade en otroligt rolig kick-off på Årås Kvarn. Självaste Sverige chefen tog sig tid att komma och det för att tacka var och en för ett strålande arbete. Igår rattade hela familjen ner till småland.
När vi kom fram på kvällen åkte vi till lillebror fredrik och där hade hela familjen samlats. Även Dennon var där, min älskade söta pojk. Det händer verkligen inte ofta. Idag var det dags för dop på kalmar slott för lille C. 
Dopklänningen går i arv, jag och alla mina syskon har burit den. Alla barnbarn som är döpta har burit den och det är verkligen en fin tradition. Måste bara säga tack svärmor för att du gjorde den så fin till Jolines dop, för den är tametusan lika fin fortfarande.
Det var ett jättefint dop och lagom längd också. Därefter bjöds det på dopfika med hembakat. Underbart gott och härligt. Det är det här stunderna man faktiskt saknar sin "urfamilj" så oerhört mycket. 
Nu är vi hemma igen och nu känns det som all luft har gått ur mig. Snart semester och då åker jag ner till småland och invaderar mina kära i två underbara veckor. Familjen betyder allt för mig. 
Den här veckan startar med rivstart och kommer gå i hundraåttio enda till söndag. Ikväll var jag och J på en powerwalk på finfina 7 km, det känns i kroppen och det är en underbar känsla. 
Imorgon jobb och Ullared, 
Onsdag till Örebro, 
Torsdag Årås Kvarn 
Fredag åker vi till småland.
Lördag dop
Söndag relax 

Det här har varit en bra helg och det har blivit en hel del bilkörning också. Hehe. Vi har bytt ut ishallen mot simhallen på helgerna. Joline är superduktig i sommardoppet. Igår kom grannjäveln med barn upp eftersom det var eurovision. Först grill och sen bänkade vi oss i soffan. Röstningen var olidligt spännande och det var en underbar känsla när vi tog hem hela rubbet. 
Välkommen till familjen, underbara du. Du gav mig beslutångest jag aldrig någonsin har skådat innan. Men troget stod du kvar i lugna ro och väntade på att jag skulle ta mitt förnuft till fånga. Idag vid lunchen hämtade jag dig och efter jobbet fick du extra omsorg av den bästa firman i form av underbar recond både utvändigt och invändigt. Från och med nu är du min trogna tjänare, tillsammans ska vi resa igenom livet. Välkommen hem min fina underbara Nissan Qashqai 2.0 Tekna (som jag ännu inte har döpt).
Igår eftermiddag gick vi ner till grannjäveln för han hade sin 30 årskalas. Det bjöds på Smörgåstårta och annat gottit. Vi var några som hade samlat ihop till en present, tre flaskor fin whisky. Dock fick han gå på lite nyckeljakt innan han öppna upp paketet. Jag och barnen tackade för ganska tidigt och Mike blev kvar.
Väl hemma igen hade vi en myskväll med draktränaren 2 och massor av filtar i hela soffan. Jag älskar att umgås med mina barn, de ger mig så mycket av allt. Idag är vi simskola igen och jag är så stolt över att Joline som annars är oerhört blyg har tuffat till sig och vågar vara lite mer självständig.
Äntligen var dagen inne när Joline fick gå på Simskolan. De två tidigare helgerna har hon fått avstå pga sina vattkoppor. Glad i själen trippade vi alla till simhallen.
Den annars blyga Joline var full av förväntan  och var verkligen supermodig. Heja dig. I duscharna var det en pappa som pratade ett annat språk och Joline undrade om det var engelska. Men det var det inte.
När hon var färdigduschad började jag torka av henne. Högt och tydlig frågade hon om den familjen kom från Afrika, de andra mammor svalde sina skratt och pappan i fråga svarade Joline att de kom från Ungern. I Jolines värld finns det bara Sverige, småland, England och Afrika. Sötnöt.
Upp i ottan, långt innan tuppen ens var vaken. För här skulle det åka tåg genom halva Sverige. Vi snackar totalt 8 timmar på tågen.
Jag tillsammans med mina Qa's åkte till fina Eskilstuna (den här gången fanns tyvärr inte tiden att hinna träffa min fina lillasyster och mummi).
Direkt efter traskade vi till stationen och tog tåget hem. Fördelen med att åka tåg är utrymmet och att man slipper köra. 
Mötet gick också kanonbra, vi hade roligt och nu ska jag sova (med ett öga på hockeyn). 
Igår åkte jag och Yade till matmarknaden. Mat från hela världens platser och min modiga pojk testa känguru hamburgare. Det var roligt att få lite egentid med honom som inte består av hockey.

Vi åt goda ostar och konstiga Korvar till Astrid Lindgrens race på Tv. Min tös älskar verkligen mögel ost.
Mike passade på att lunta lite och vi fick vår lilla majbrasa trots allt. Min fina familj, vad jag älskar att få umgås med er.
Jag har jag putsat fönster så det stod härliga till.Sånt där tråkigt som man måste göra. Blomman var ivägen. Idag skulle Joline ha börjat i simskola, men hennes vattkoppor satte stopp för det. Imorgon jobbar jag hemifrån. 
I förrigår rykande jag till 476 koppor på lillskitens kropp och även om det är guds påfund mot oss föräldrar är jag tacksam över att hon är så pass stor att hon både låter bli att klia och kan säga tillom hon vill ha kylbalsam. Idag har det vänt och det går åt rätt håll, tack så mkt för det.
Igår var jag på en AW och det var verkligen hur roligt som helst. Vilka underbara kollegor jag har runt omkring mig. Jag är bara så lyckligt lottad. Ikväll blir det chill med barnfilm-race.