Ett minne för livet

1kommentarer

Ja, vad säger man? Denna kväll går oavkortat till ett fint minne till minnesbanken. Vilken kväll, vilken känsla. Vi började med att fixa till en finfin skylt.


Sen gick vi över bron mellan Gothia Tower 1 och 2. Morsan var så rädd, så hon höll nästan på att få en riktig gråtattack. Vi andra skrattade också, men av skadeglädje.
Väl framme på scandinavium var det massor av folk och Joline köpte sig en supersöt glitterhatt med lysdioder i. En riktig schlagertjej. Självklart var vi bara tvunga att pussa henne.
Efter några varv hittade vi våra platser och det var faktiskt väldigt bra platser. Vi satt bra och på ett okej avstånd till scenen. Stämningen innan det går live på Tv går inte att beskriva om man inte har upplevt det själv.
Joline var verkligen supersnäll och dansade till alla låtar förutom till Jessicas låt. Då tog hon sig en liten snabb tupplur. Inte lätt att bara vaken så sent när man inte är van.
Att Eric Saade gick vidare till final var en självklarhet för oss som var på scandinavium, för fy fasiken vilken show han gav oss. Den stod verkligen ut. 

Jag är så otroligt glad och lycklig över att jag har kunnat ge detta fina minne (i julklapp) till både mamma och alla mina barn. Här nedan kommer en drös av bilder som säger mer än ord. 

1 kommentarer

mamma mu

08 Feb 2015 16:33

Tack stumpan ännu en gång för denna underbart härliga helg.
Love You

Svar: vi gör samma nästa år
Ramona

Kommentera

Publiceras ej