Julafton är kommen

0kommentarer

Äntligen är dagen kommen som barnen har längtat efter så himla länge. Vi började morgonen med att öppna morgonklappen, äta julegröt och skinksmörgås. 
Med totalt 12 personer, så var det lite att stå i innan bord var dukat och all mat lagad och framställd. Underbart gott var det. Tänk själva mammas köttbullar, pappas inlagda sill, mammas Jansson och pappas älgstek. Åh, himmelriket.
Efter vi var mätta och belåtna, åkte maten in och julgodiset ut. Kl 15.00 satt vi bänkade framför tv och den sista långa väntan på tomten inleddes.
Ut på balkongen for alla barn, och se där kom ju tomten gåendes. En underbar tomte kom och delade ut klapparna till alla och äntligen fick presentpapper rivas upp.
Blir så otroligt lycklig över att se barnens upprymdhet av att önskningar gått i uppfyllelse. Jag blir alldeles varm inombords.
Nu halvsover vi i soffan och njuter av julaftonskvällen. Bästa av allt är att jag har firat den med de jag älskar så mycket (bara några nära och kära som fattades, då hade det blivit komplett). 
God jul, ta hand om varandra.
 

Kommentera

Publiceras ej