Mike ringde mig på jobbet idag och berättade att dagis hade ringt. Joline hade feber sa de. Konstigt tänkte jag eftersom hon var pigg och glad när jag lämnade henne. På vägen till dagis ringer personalen och säger "åk du förbi affären, köp potatismjöl och kylbalsam innan du kommer hit för hon har fått vattkoppor". När vi väl vara hemma räknade jag till åtta koppar, två timmar senare var 42 stycken. Fort går det. Ikväll har jag varit (på jobbet och snackat skit och) tittat på Yades hockeyträning. Snart är säsongen slut och vet ni vad, det tycker jag är så underbart skönt. 
Idag åkte jag tillsammans med min underbara karl och lillskit till alla bilaffärer i Borås. Vi var på jakt efter en ny bil till mig. Med facit i hand vet jag nu att automatbilar inte är något för mig (om jag inte ska ge en nära döden upplevelse till någon annan) och att jag faktiskt har kärat ner mig i nissan qashqai. Efteråt drog vi till Leo's bara för att ge Joline en belöning för extremt gott uppförande i alla dessa affärer.
Äntligen är min favoritdag här, freeeeedag. Bästa dagen på hela veckan eftersom den är ett avslut på vardagen och en början på härlig ledighet. Sköna, underbara och bästa fredag. Veckan i sig har bjudit mig på många utmaningar (dock betydligt färre än förra veckan, vilket jag tackar ödmjukast för). Dagarna blir ljusare och varmare. Bara det gör llivet underbart att leva. Våren är verkligen min favorit, den är lite som fredagar för mig. Våren är ett avslut på den långa vintern och en början av en underbar sommar med värme. Tycker du som jag? Eller tycker du annorlunda? 
Förra veckan var verkligen prövande på alla tänkbara sätt, en vecka som går till minnesbanken som en "jag tog mig ur den med massor av erfarenhet". Den här veckan började iallafall bra, med en AW med goaste kollegorna. Det blev roliga pranks, fingerspråk och massor av skratt. Precis vad jag behövde ha. 
Just nu behöver jag ha extra kraft, styrka och ork för att bibehålla fokuset. Det är mycket på gång. Tur att jag har min fina lilla familj att luta mig tillbaka på. Vad hade jag gjort utan min karl och barn, tack för all kärlek ni ger mig varje dag.
kväll har jag varit på en gruppseans och visst fasiken är det mäktigt. Men tiden var knapp och det hanns inte med att någon från andra sidan skulle komma till mig. Nu är jag helt slut och hoppas på att somna fort ikväll, för har varit bristvara denna veckan.
Det är mycket just nu, på alla håll och kanter. Ville bara kika in och säga att "jag lever". Ta hand om varandra där ute. 
Direkt efter frukosten drog vi till badhuset. För här skulle det badas, åka kana, bubbla och busas. Sweet lord vad roligt vi hade, tiden liksom flög iväg.
Hem för att äta lunch, sen tog jag Dennon till frisören. Hans tjocka och långa hår blev avklippt. Han passar verkligen kanonbra i sin nya frippa.
Därefter rattade vi till Kosta för att gå runt i Kosta outlett. Det fanns hur mycket som helst. Vi passade även på att äta god kulglass.
Det fanns även urhäftig lekhörna som skulle testas. Dock vet jag inte om det var mamma eller Joline som hade roligast.
Snart kommer Thomas och My med sina boys. 
Vi började dagen med att packa ner varm choklad och smörgåsar. Därefter åkte vi till lekplatsen. Mamma trodde hon var vig.
Det var kallt i vinden och det var tur att vi alla var påklädda för annars hade vi frusit ihjäl. 
Efter lekplatsen fick vi en impuls och köpte engångsgrill och korv. Vi drog till Björnasjön. Där fanns det massor av blåsippor.
Vattnet stod högt i sjön, underbar utsikt och ett skönt lugn infann sig snabbt. Vi lekte sjörövare, katt och häxa.
Det blev perfekt med lite korv i magen innan vi rörde oss hem igen. Vi har hunnit med en hel denna annandag påsk och än är dagen inte slut.
Det känns skönt att vara hos mamma, för jag har ärvt min rastlösa gen av henne. Det började med en tur till "miniskogen". Allt har samma höjd som Joline. Även om det blåste var det roligt.
Mamma fick för sig att vattna ett träd, vad hon nu fick den idén ifrån. Vi kasta stenar i sjön och fixade barkbåtar. Mysig förmiddag.
Därefter åkte vi till nybro, de hade en stor event för barn. Massor av hoppborgar, ansiktsmålning och härlig musik. 
Jag vet inte vilken hoppborg Joline älskade mest. Men det jag iallafall vet är att hon hade superkul när hon sprang från den hoppborgen till den andra.
Medan de andra mammorna ropade "sitt på rumpan och åk" ropade jag "kom igen Joline åk på mage", "testa att åka baklänges".
För varför behöver man alltid vara så himla rätt hela tiden? Så länge man inte skadar andra eller stör så kan man väl få vara lite galen?
Påskmat har vi också hunnit inta idag, efter handling i Kalmar, besök hos pappa och bebisgos med lillebrors senaste tillskott. 
Första lediga dagen av 10 stycken började med en resa till småland. Vi var ute i god och barnen hann äta glass i stationen.
Borås visade sin allra bästa sida med både värme och strålande sol. Snacka om en bra start på semestern. 
Resan gick bra, ungarna skötte sig exemplariskt och jag stoltserade över mina barn när de andra ungarna på tåget skrek i högan skyn.
Igår pratade jag med mamma och vi kom på världens överraskning till barnen. Idag mötte hon oss på perrongen, utklädd till häxa. 
Vi lämnade Yade till hans pappa och plockade med oss Dennon hem till mamma. Han fick alla kläder som jag köpte till han på Gekås.
Barnen fick leta efter sina ägg och Joline undrade om man kunde bada i mormors land (småland). Sötnöten. 
På påsken måste man måla ägg, annars är det ingen påsk. Snacka om finfina mästerverk vi gjorde. Vi kan om vi vill.
Nu i skrivande stund relaxar vi i soffan och har det bara så där underbart mysigt. Härliga semester i underbara småland.