Toarpsdagen

0kommentarer

Det var Toarpsdagen i byn idag. Vilket innebär att lokala förtag hade utställning i idrottshallen, brandbil, ambulans och polisbil stod öppna för den nyfikne. Joline ville inte sitta i den stora brandbilen, men det gjorde Mike. Genast skenade min fantasi iväg på något helt annat.


De lokala företagen bjöd på godis och gav ballonger till barnen. En av godisarna gillade inte Joline och vi hittade ingen papperskorg att kasta den i. Mike var väldigt uppfinningsrik och installerade godisklumpen under bänken.

Sen åkte jag och Yade in till stan för att handla allt till morgondagens kalas. Han har beställt smörgåstårta och marängtårta till sin födelsedag. Smörgåstårtan se farligt god ut, om jag får säga det själv.

Marängtårta är efter svärmors recept och nu i efterhand borde jag egentligen överlåtit det till henne. För smörkräm blev för lös och allt rann bars ut. Men jag får väl hoppas att den smakar gott iallafall.

Ryggen min värker något så fruktansvärt, inte bra alls. Jag känner mig som 80-åring. Men jag har inte ont i benen som två andra har och det är tack vare att jag stretchade igår, jämfört med de.Kommentera

Publiceras ej