Sommarfest

0kommentarer

Sladda in på Willys för att köpa fika till sommarfesten på dagis och sen rallykalle dit. Blev glatt överraskad över vilken fin, annorlunda och rolig avslutning. Först fick vi (Joline) hitta på ett lagnamn, sen skulle vi limma fast träpinnar på ett hårt papper med namnet.

Station 2 bestod av en frågesport. Barnen skulle gissa vilket engelskt ord som var rätt (och givetvis vill jag hylla och skryta över fröknarna som har lyckas med att vår avdelning är den som lär ut engelska på det bästa sättet av alla avdelningar i hela Borås kommun).

Station 3 bestod av att vi med hjälp av ett snöre skulle forma olika symboler och efter det skulle Joline hoppa jämfota i dem.

Sista stationen gick i experimenten tecken, först skulle Joline hälla vatten i en tallrik, täcka ytan med malen peppar och till sist sätta ner en tändsticka som var doppad i diskmedel. Sweet lord, vilken häftig effekt det blev.

Till sist blev det fika och avtackning för några barn som ska vidare till förskolan och fröknarna fick sina presenter från oss föräldrar. Jag vet att jag har sagt det innan, men jag säger det igen "vilken underbar personal de är, mina vardagshjältar".

Imorgon ska hela avdelningen åka till djurparken och ikväll har jag packat Jolines allra första matsäck. Det blev lite jordgubbar, banan, drick och bokstavkex. Nu börjar min tös bli stor på riktigt.Kommentera

Publiceras ej