Besvikelse men underbart

0kommentarer

Igår fick Joline sin present för sin finfina prestation att sova i sin egna säng i sitt egna rum. Upprymd och full av förväntan slet hon upp pappret och det var besvikelsen infann sig.


Hon ville ju ha en zebra nallebjörn och det visste jag ju om. Men hjärnan var urkopplad när jag var i affären för hon fick plastleksaker till låtsasspisen. Efter några tårar tog hon sin present och gick ut. Det gick bra tillslut. Hon lärde sig "man kan inte få allt man önskar sig" och jag lärde mig att "lyssna och kom ihåg vad dina barn säger".

För övrigt så upptäckte vi igår att Joline är vigare än vigast. En blivande gymnast? Jag visade Yade en sjukt bra musikvideo "vengaboys Brasil 2". Han blev rödare än rödaste och jag skrattade så tårarna rann.

Grannjäveln var förbi en snabbis med sina ungar. Han fick en signerad bok av mig och lovade att han skulle läsa den. För mig är det viktigt att få feedback av de som läst min bok. Är den så bra som jag själv tycker att den är? Eller har jag höjt mig själv tull skyarna utan att ha en riktig verklighetsuppfattning?

Jag måste ha slagit mig själv i huvudet inatt eller lyckas vakna på rätt sida, för det är inte varje dag som jag frivilligt ställer mig och gör pannkakor till lunch. Barnen och älskling blev iallafall väldigt glada.

Nu äntligen tittar solen fram och nu äntligen kan vi alla avnjuta av att vara utomhus. Min bästa karl står vid grillen, Joline gungar, Yade sprutar med vattensprutan och jag sitter som en soffpotatis på altanen. Underbara lördag.


Kommentera

Publiceras ej