Lugn och fridfull jul

0kommentarer

Här vaknade vi kl 07.30 och då hade Mike redan åkt iväg för lite juljakt. Jag och Joline började julafton med tomtegröt och öppning av morgonpaket.
Därefter blev det duschen, lite sista minut inslagning av paket innan vi for iväg till bästa svärföräldrarna. Där väntade supergod julmat.
Sen blev det en lång väntan på den där jultomten och lilla madame började nästan tro att tomten inte skulle komma till farmor och farfars konstiga adress.
Den som väntar på något gott... Tomten hittade till oss och Joline blev så lycklig. Även om hon var lite rädd för honom, gubben i röda kläder och vitt skägg.
Hon hjälpte till och dela ut paketen och ställde upp på ett kort tillsammans med tomten om hon fick vara i pappas trygga famn.
Man blir alldeles lycklig i hela själen när man hör Joline säga "Men herregud, har jag varit så himla snäll" när hon ser sin stora julklappshög. Och hon älskade vare litet paket hon fick.
Jag fick ett presentkort på hemtex och det tackar jag ödmjukast för. Sen fick jag även den bästa hoddie ever och den passar mig som handen i handsken. Till sist kom det även snö.
Vi har haft en lugn och fridfull jul och jag är så himla tacksam för att jag har så många nära och kära runtomkring mig. Ni alla är guld värda för mig. God jul! 

Kommentera

Publiceras ej