Sicken dag

0kommentarer

Den här dagen går till minnesbanken raka vägen utan att passera gå. Sista dagen som jag var gruppchef för min fina, underbara och älskade Grupp Sex. Våran resa tillsammans har gett oss alla en fin sammanhållning, erfarenheter, motivation och utveckling. Det heter ju "att lämna när man är på topp" och det känner jag att jag gör. Det är med en stor stolthet som jag lämnar över stafettpinnen till nästkommande och därmed antar jag nya utmaningar. Blev även bjuden på kanelbulle, smörgåstårta och donken. Bästa ever.

Efter tre år så var det dags för lite kvalitétstid tillsammans med min Karl. På tu man hand så bjöd min älskling mig på bio och lite gott efteråt. Jag tackar mig själv för att jag dagligen gör knipövningar för annars hade jag nog pissat ner mig av skratt för "familje trippen" var sjukt rolig. Tack älskling för en underbar fredag, Du betyder allt för mig. Big love to you.

På vägen hem blev Mike imponerad över att bussen "talade". Väl hemma väntade Goa efterrättshjärtan som grannj*vlen fixat tillsammans med barnen. Kan man ha bättre granne? Han både fixar fredagsmys, middag och är barnvakt. Du är guld värd. Thanks.

Mike gav J en hel drös med jakttidningar och lyckan var som gjord för grabben. Marcus undrade hur J skulle tacka Mike (och syfte på en kram) varpå J säger: Pappa ger dig 1000 kr. Lilla sötnöt till unge.

Med andra ord, en perfekt fredag som jag kommer minnas med värme, glädje och en massa kärlek. Jag har så många runt omkring mig som jag är så oerhört glad över att dem finns i mitt liv. Snacka om lyckorus.

Kommentera

Publiceras ej