Tisdag med bekännelser

0kommentarer

Det här med tisdagssyndrom måste vara ett släktdrag som går i arv. Idag vaknade jag av att Joline redan hade klivit upp med Mike. Hon hade med bestämd ton domderat att hon skulle titta på tv. När jag klev upp, skrek hon likt "Lotta på Bråkmakargatan" att jag minsann skulle fixa gröt till henne och hon skulle absolut inte ha några fjantiga tofsar utan Pippiflätor. Som tur var att jag hade vaknat med topphumör, annars hade vi startat tredje världskriget här hemma. Nu kunde jag inget annat än och småskratta i smyg åt hennes bestämda åsikter. Nu ikväll ville hon bestämt ta bort mitt tåludd, sweet lord vad det kittlades.


På jobbet upptäckte jag efter många Grattishälsningar ifrån andra att jag var med på första sidan. Att vara på första sidan har inte hänt tidigare under alla mina år (6 år nu den 16 nov) jag har jobbat här. Självklart tog paparazzi-Ramona en bild på detta för att föreviga det.

I respekt för den som fick tjänsten som TL så har jag valt att ta bort namnet (eftersom jag faktiskt inte har frågat om lov att publicera ut namnet här). Nu ska jag damma av en kär gammal vän och ta mig ett pass på motionscykeln för jag kommer knappt in i mina tjockisjeans längre och då har det gått för långt.

Kommentera

Publiceras ej