Dem vann

0kommentarer

Gratismatch med A-laget gjorde att ishallen var proppfull med människor. Det är nog första gången det har hänt sen jag började tillbringa halva mitt liv där. Det var roligt för det var levande musik, utställare, lotter, chockladhjul och match förstås.

Vi var där i nästan fyra timmar och Joline hade verkligen myror i brallan syndrom på slutet. Äntligen fick han och laget smaka på en härlig seger. Dem vann med 5-1 och det var ett otroligt bra samspel på grabbarna idag.

Fast Y fick mig att hålla andan, få hjärtklappning och bli alldeles likblek när han föll ihop efter en skott som kom mot han (ja, han får många skott på sig då han är målvakt). Domare, tränare och lagkamraterna samlades kring honom. Det visade sig att han fick pucken i ljumsken (den enda 5 cm av kroppen som är oskyddad).

Han reste sig tillslut och fortsätta spela fast att hade ont. Där snackar vi tävlingsmänniska enda ut i fingertopparna. Nu haltar han runt likt en gammal gubbe, min älskade pojk. Hockey är ingen sport för en kycklingmamma som mig.

Kommentera

Publiceras ej