skolavslutning

0kommentarer

Idag var en stundande skolavslutning som väntade Y. Vår Lillsikt slutade fyran idag. Sladdade förbi affären för att inhandla tårta, barnbubbel och pizza för en skolavslutning ska firas. Med fem minuters original så hann jag (och joline) till avslutningen.

Det var så mycket folk och det var svårt att se barnen. Julio (rektorn) höll ett förvånansvärt kort tal i år och det blev jag mäkta imponerad av. Han är ju inte direkt känd för att hålla korta tal utan snarare tvärtom.

Efteråt blev det uppställning till alla paparazzimorsor stora förtjusning. Jag försökte få barnen att vifta med händerna och hoppa lite men det var inte populärt hos de andra föräldrarna.

Dem gav sina barn arga-blicken och ställde upp sig som små tennsoldater igen. Jag tycker det är roligare med mer levande bilder. Men men sån är jag.

Det blev en liten kram till fröken som ett tack för en strålande insats detta läsår, tack present till henne och lite Hej då till kompisarna också.

Det är en stor fördel att bo så nära skolan för man slipper jaga parkering och är hemma på en pissekvart. Sen firade vi med pizza, tårta och bubbel när vi väl var hemma igen.

Så nu har Y ett 78 dagars långt sommarlov att se framemot och jag är inte alls avundsjuk.


Kommentera

Publiceras ej