Ett år bland andra år

0kommentarer

Mike har studerat mig noga idag, låtit få vara i mina egna tankar men ändå undrat vad som pågår med mig. Allt handlar om jag ska eller inte ska skriva en bok. Jag har övervägt fördelar och nackdelar samtidigt som jag har kollat runt på nätet för att få hjälp om hur man faktiskt skriver en bok. Jag berätta för han om mina funderingar och bakom hans leendet kunde jag se att hans tanke var "ännu en crazy idé". Snäll som han är så var han uppe på vinden och hämta ner mina gamla dagböcker. Gissa vad jag fann i den lådan.

Mina gamla geisha kulor, jisses vad jag skrattade. Längst ner i lådan låg boken som jag letade efter. Ett år i mitt liv bland alla andra åren. Men ändå ett år som jag minns starkast. Jag har inte öppnat den boken sen år 2002.

Sinnesstämning är tvetydig, jag är glad över hur stark jag faktiskt var men samtidigt ledsen för att det hände just mig. Men det är en livserfarenhet som format den jag är idag. Jag har för mycket tid till övers så här på semestern. Bra eller dåligt, det återstår att se...

Kommentera

Publiceras ej