Min stora kärlek

0kommentarer

Aldrig någonsin hade jag trott att lilla jag skulle få uppleva "den stora kärleken". Hela mitt liv har nöjt mig med de näst bästa och accepterat att man leker min mina känslor som en liten nickedocka "Det Ramona inte vet har hon inte ont av" eller som jag levde väldigt länge "det jag inte har bevis för har aldrig hänt".

Vem mindre än lilla jag kunde ha anat att jag lilla skulle få uppleva "true love" helt utan "det Ramona inte vet har hon inte ont av eller det jag inte har bevis för har aldrig hänt"? Uppenbarligen så finns det en gud där uppe i himlen som ser till mig som liten är.

Uppenbarligen så hade denne gud någon konstig outgrundlig mening med allt som har hänt mig i mitt tidigare liv. För hade det inte hänt så så hade jag inte uppskattat mitt liv lika mycket som jag gör idag. Jag har en fantastik karl vid min sida, en karl som ser till mitt bästa och älskar mig för den jag är.

Jag har en karl som är en del av min familj, som funnits vid min sida i vått och torrt i snart 6 år. Han ger mycket mer än bara kärlek, han ger mig ett liv att vilja leva och som jag faktiskt är berättigad till att få leva utan lögner och svek. Det jag egentligen vill ha sagt är att "man måste vandra den svåra vägen för att uppskatta livets goda ting".

Mike, du är och förblir min bästa vän, min stora kärlek och min framtid. Med dig vill jag leva tills döden skiljer oss åt. I djupet av mitt hjärta, jag älskar dig och jag är dig evigt tacksam över att just vi är ett par (sen är det stort plus att du är en hingst sängen och lyckas få mig att nå de njutbara höjderna som folk bara skulle bli gröna av avund av).

Kommentera

Publiceras ej