Lite snusk

0kommentarer

När man har en position som jag har så är det ingen annan som gör ens jobb när man är ledig (om man inte är långledig vill säga). Så ikväll har jag suttit här och fixat lite arbetrelaterade saker, tur man har en jobbdator som man kan ta med sig hem. Detta är något som jag gör på eget bevåg av den enkla anledningen att jag inte vill komma till jobbet och känna att jag har tusen saker att ta hand om, det räcker liksom med 500 (ha ha ha).

Förutom det så är gratängerna (potatisgratäng till de andra och blomkålsgratäng till mig) i ugnen, fläskfilén på grillen och musiken strålar igenom högtalarna. Kan det bli bättre? Jo, lite snusk med gubben måste jag ha för det pirrar till lite där nere och eftersom jag har en sån fantastik karl här hemma så måste jag ju utnyttja han till max också. He he he.

En annan helt sak, imorse fick jag ett meddelande som fick mig bokstavligt talat att ramla av stolen. Jag blev så chockad och funderade för en stund om det var ett fult prank riktad mot mig. Ja ja, kan väl inget annat än känna mig smickard. Ta hand om varandra och visa varandra kärlek, för livet blir så mycket roligare att leva då. Love <3

Kommentera

Publiceras ej