En liten mening

2kommentarer

En vacker dag men inte idag (om ens någonsin) så ska jag öppna min slutna själ och berätta om den vägen genom livet som jag har vandrat för att hamna där jag är idag, som en stark och lycklig Ramona.

En vacker dag skulle jag vilja sätta mig ner och skriva "Mitt Liv Med Mina Ord". Jag har skrivit just "det" inlägget väldigt länge nu, dock bara i mina tankar.

Men om sanningen ska fram så kan jag inte göra detta på grund av respekt till olika personers integritet. Det finns inte i min värld att jag skulle helt medvetet slå sönder någon annans tillvaro med min sanning.

Nej, jag skulle aldrig kunna göra det för det hatet finns inte i mig. Luddigt långt och kanske obegripligt inlägg, men bakom orden finns en annan mening. Ta hand om dem ni älskar, respektera, visa vördnad och uppskattning för dem.

I djupet av mitt hjärta, jag älskar min sambo och mina barn. Tillsammans blir vi ett.

2 kommentarer

mamma mu

03 Oct 2012 23:20

Starka, kraftfulla ord, fast på ett äkta kärleksfullt sätt. Hoppas bara inte jag ÄR den du hatar, hoppas ingen. För hat, de förgör en inuti, bit för bit.
Du ska veta att jag är så lycklig för din skull, så STOLT över att just du är min dotter! Så nå rätt måste jag ha gjort nångång i livet för att lära dig sån kärlek o ödmjukhet o snällhet.
Älskar dig o HELA din familj o ser framemot att ni kommer hit o hoppas på ett under så svärsonen kan följa med oxå.
Kramar i massor

mamma mu

03 Oct 2012 23:23

ps. fortsätt o skriv ner allt i dina dagböcker! De har jag gjort i alla år o dom finns hos syrran fast jag narrats med er o sagt jag slutat o brännt allt. kramen

Kommentera

Publiceras ej