Ångrar inte en sekund

0kommentarer

Det finns stunder då man (*läs jag) kan analysera sönder sitt egna liv och sina egna beslut som man har gjort igenom livet. Nu i efterhand ångrar jag inte några beslut alls.
I mitt liv har jag stått vid vägskäl där det självklara valet inte har varit så självklart. Jag har fått gå på magkänslan även om jag har tvekat om just det har varit de rätta valet.
Stundtals så har jag fått väntat ut magkänslan och låtit förnuftet få talat till mig. Nu när jag blickar tillbaka så har alla beslut varit så rätt för mig.
Även om besluten jag har tagit igenom livet inte gett andra i min omgivning någon logik eller förståelse, så har dem visat mig vägen jag ska gå.
Detta har medfört att jag är starkare i mig själv och jag kan stå bakom varje beslut för dem har jag tagit själv utan någon annans inverkan. Man måste våga lita på sig själv.
Jag hade inte varit där jag är idag om jag inte hade lyssnat på mig själv. Jag hade inte kunnat älskat mitt liv så mycket som jag gör om jag hade lyssnat på andra.
Jag ångrar inga beslut jag gjort igenom livet, för tack vare dem är jag den människan jag är idag och jag är stolt över den person jag är.


Kommentera

Publiceras ej