Säger bara en sak

1kommentarer

Jag säger bara en jävla sak, det är skillnad på 10-15 min och 24-48 timmar. Kom inte och här å snacka! Du borde tänka på vad du säger innan du ens öppnar käften!!! Gå inte på berg när de finns småsten och tänk dig för innan du öppnar käften.
Jag är jag och jag förblir jag. Face it or not, det är helt upp till dig! Jag är jävligt stolt över mig själv och ingen kan rubba min tro på mig själv och min egna självkänsla. Jag tycker synd om dig att du ens tror att du kan nedvärdera med dina påhopp eller dina försök att trycka ner mig.
Du kan försöka att såra mig för du kommer inte att lyckas. Med min livserfarenhet som jag har i bagaget så finns det INGENTING som kan rubba mig där jag står idag. Jag är tamefan den starkaste i både psyke, kropp och själ för jag litar på min egen förmåga och mina egna beslut, till skillnad från dig.
Jag har full förståelse att detta inlägg kan låta både hårt, grovt och argt i andras ögon (but do I care när xx gick för långt?). Gå i mina skor för en dag med mitt livsbagage, så hade du förstått varför jag inte tar någon skit när jag inte förtjänar det.
Over and fucking out!!!


1 kommentarer

sandra

03 Dec 2012 21:30

Tittar in här ibland och jag tycker det är jäkligt bra att du känner som du känner idag .ville bara säga det / S

Kommentera

Publiceras ej