Rivstartar igen då'rå

0kommentarer

Jobbar kväll denna veckan, vilket innebär kvalitetstid med barnen på förmiddagen. Efter jobbet åkte jag direkt till träningen och körde slut på mig själv. Hann inte träffa Joline speciellt mycket ikväll men får trösta mig med att hon har en pappa som ger henne 110% uppmärksamhet.
Jag är inget stort fan av den här årstiden, för mörker är inget som gör mig lycklig. Jag är ständigt trött men har lite mot min vilja insett att jag lider av sömnsvårigheter. Mycket handlar nog om att min hjärna går på högvarv hela tiden. Ibland kan jag riktigt se hur det ryker om den, he he.
Förstå mig rätt, jag gnäller inte utan har bara jefla mycket att göra nu förtiden och känner väl att jag inte får tiden att räcka till. När man tar sig tid till något så är det alltid något man får "ta" bort.
Jag har ständigt "de dåliga samvetet" för det finns alltid något/någon som blir lidande på grund av tidsbrist. Sen är jag ju lite av ett kontrollfreak och måste ha koll på allt och blir inte tillfredsställd förrän allt är hundra gjort.
Typiskt måndagssyndrom

Kommentera

Publiceras ej