Mitt nya liv

1kommentarer

Jag har lagt upp en långsiktig plan på hur mitt nya liv ska formas och därmed bli en del av mig. För att jag ska få den här pushningen åt rätt riktning så behöver jag vara stenhård med matintaget nu i början. Det kommer inte att finnas "bara en kaka, bara en extra potatis, bara en macka till, bara...".

Mat:
Jag kommer göra det som passar mig bäst och det blir att minska kaloriintaget per dag (tack vare shape up appen som jag har på mobilen så kommer jag ha bra koll). Jag klarar inte av att gå på speciella dieter "lchf, gi och allt vad det nu heter". I och med detta så kommer de snabba kolhydraterna automatiskt att skäras ner. För mig handlar det om att sluta småäta och istället äta på bestämda tider och mindre portioner. Sen om nån månad eller två så kommer jag att ge mig en belöningsdag i månaden.

Träning:
Detta är min startplan
Powerwalk med stavar tre gånger i veckan alt så hoppar jag upp på cykeln och cyklar en mil.
Pilates två gånger i veckan. (Jag har en stor förkärlek till Pilates och nu har jag lyckas hitta en kombination av zumba och pilates som jag gillar).

Jag har en tanke på att börja på gym men jag vill ha grundkonditionen i bra trim först, sen så får vi se vad som händer därefter.

Mått:
Vågen är djävulens påfund som har visat sitt rätta jag. Fatta att jag bara har gått upp tre ynka kilon men kläderna sitter tightare än tight, stramar åt överallt och magen bara växer värre än en bulldeg. Detta är en stor bekräftelse på att muskler väger mer än fett och min kropp har fått mycket av den sistnämnda varan. Så jag kommer att testa något nytt, måttband.

Detta är min plan och jag startskotten gick när jag slog upp dem blå imorse. Så vill jag även passa på att tacka min älskling som står bakom mig i mitt beslut och jag vet att han kommer stötta mig när jag inte orkar, motivera mig när jag är på väg att ge upp och glädjas åt min resultat som jag kommer att uppnå. Det är det man har varandra till och jag vet att Mike kommer finnas där för mig så som jag finns här för han.


1 kommentarer

yasmine modell mamma och fru

14 Aug 2012 00:12

allt bra?

Kika gärna in på mitt modetips på bloggen och säg vad du tycker om sidan vore gulligt.

KRAM

Kommentera

Publiceras ej