jag är jag och lyckas med allt

5kommentarer

Den här veckan har minst sagt varit intensiv på flera olika sätt och än är veckan inte slut. Ni måste förstå mig rätt när jag brukar skriver att jag älskar mitt liv och allt vad det innebär, det är inte för att ni ska tro att allt jämt är en dans på röda rosor för mig och att jag alltid är så jefla glad och positiv. Så är absolut inte fallet. Dagligen brottas jag med olika situationer av tjat, gnäll, maktlöshet, trots, bråk, utanförskap, pms-humör och hopplöshet. När jag skriver "jag älskar mitt liv" betyder det helt enkelt att jag är förbaskat stolt över vad jag har åstadkommit med mitt liv.

Som barn hade jag dyslexi och fick kämpa stenhårt i skolan. Jag grät, kände mig värdelös och ville ge upp många gånger om. Men mina föräldrar kämpade vidare, stöttade mig och dem gav aldrig upp hoppet på mig. Det är jag dem evigt tacksam för. I gymnasiet fick jag stipendium för bästa elev i karaktärsämnen. Tack vare min dyslexi och mina föräldrars kämparglöd så gav dem mig den finaste gåvan en människa kan få "det finns inga genvägar, man måste gå den låååånga vägen för att lyckas och vägen dit är lång, krokig, bråkig, hopplös men har man kämparglöden och viljan så når man dit till slut".

Jag har fått kämpa som ung mamma, blivit utsatt för svek som jag inte ens önskar min värsta fiende (som jag inte tänker gå in på nu). Det är flera tunga händelser i livet som jag tvingats kämpa mig igenom, mer än vad ni kan ana. Men jag gjorde som jag blev lärd som liten och kämpade mig igenom dem "den långa vägen" för att lyckas.

Jag är så förbaskat stolt och lycklig för att jag har lyckas åstadkomma med så mycket bra med mitt liv. Så därför mina vänner älskar jag mitt liv och allt vad det innebär med min familj, min tillvaro, mitt jobb som tl för jag förtjänar att vara det, för jag har gått den långa, sanna och enda vägen till lycka.

5 kommentarer

Emmelie

31 Aug 2012 08:20

jag är också stolt över dig, för du är så jäfla bra ramona! om man hade en uns av din styrka och ENERGI, hade inte varit fel!

Anonym

31 Aug 2012 09:02

Tack för dom fina orden Ramona.Värmer i hjärtat. Älskar dig

MELA's handgjorda smycken och accessoarer

31 Aug 2012 11:31

Hej, mitt namn är MELA och jag driver en hobbyverksamhet i min blogg. Designar egna smycken som jag säljer till bra priser och alltid fri frakt.
Du är varmt välkommen att kika in och beställa något fint till dig själv eller någon annan. Kram /MELA (:

Pauline None

31 Aug 2012 21:51

Hoppas du haft en fin dag ❤ följ gärna mitt lilla liv i Los Angeles

Ida Arvidsson

01 Sep 2012 20:32

Hoppas allt är bra med dig! :)

Kommentera

Publiceras ej