Mina älskade päron

1kommentarer

Okej det är bara att inse att man börjar bli ett moget äppel, det är livets gång liksom. Sen får jag ett och annat upplyftande "har du legitimation" varje gång jag ska köpa cig som får mig att inse att jag måste se yngre ut än miin ålder (som en barnrumpa med andra ord).

Men nu till det allvarliga och det är mina älskade föräldrar. Min mamma och pappa har hela mitt liv varit väldigt aktiva små duracell-kaniner (kanske därför jag är en duracell-kanin, för man lever som man lär heter det väl?). Nu lever dem ett varsitt liv med sina sjukdommar.

Jag blir arg för det är så fruktansvärt orättvist. Varför ska mina älskade föräldrar bli drabbade av den ena skiten efter den andra? Varför kan inte dem få leva ett friskt liv? Varför måste sjukdommar ta överhand? Dem är tyvärr för envisa båda två för att ens inse allvaret.

Dem har ju trots allt lyckas uppfostra oss alla (4) barn till dem människor vi är idag. Utan för att skryta så har dem lyckas j*vligt bra med oss barn. Vi alla är välmående, lyckliga och har bra liv. Så säg mig varför är livets så orättvist? Dem om något förtjänar bara det bästa.

1 kommentarer

mamma mu

17 Sep 2011 08:40

Älkade stumpan. Va de där värmde ini hjärteroten. Vilka vackra ord. Snacka om att denna soliga o fina morgon blev ÄNNU finare o ljuvligare. Tack stumpan för att du finns. Älskar dig som en böld i röven, härifrån till månen o tillbaka...

Kommentera

Publiceras ej