Jag måste vara den största puckot som går i ett par skor. Jag tar det från början, imorse när jag lämnade Yade på fritids så hade jag Joline i famnen. Vikarien säger: Men vad lik storasyster! Jag började småskratta för mig själv, nog för att Yade har halvlångt hår men han är kille enda ut i fingertopparna. Vikarien kollade lite konstigt på mig. Väl hemma så skulle jag återberätta detta för Mike, varpå han säger till mig att vikarien menade mig och inte Yade. Nog för att jag ser yngre ut än min ålder men så ung ser jag väl ändå inte ut att vara, eller? Jag måste se ut som värsta fjanten!
Helt plötsligt, bara så där så inser man hur stor Lillstumpan har blivit. Hon hade tagit av sig sina strumpor och jag sa högt "men Joline var har du gjort av strumporna". Då tittar hon på mig, säger dä och så går hon och hämtar dem. Det kan låta urlöjligt men jag fick verkliged aha-upplevelse. Vår lilla tjej börjar bli stor nu.

mms_img124522518 (MMS)

Hur mycket får det plats? Känsliga läsare varnas. Idag gjorde jag en monster tömning utan dess like, vi snackar riktig Karla Karl lass. Och jag kan inte för mitt liv förstå hur allt fick plats inom mig. Det var knappt det gick att spola. He he he

Dagen har jag tillbringat på jobbet, det är så himla mycket jag måste hinna med innan utbildningen kör igång på tisdag. Frågan är hur jag ska hinna med allt, äsch det löser sig säkert. Det måste lösa sig med tanke på omständigheterna. Lite bus med barnen har jag hunnit med också, så det känns väldigt bra. Jag får tänka framåt, om två veckor så återgår det till det normala igen och då hoppas jag att jag kan klappa mig själv på axeln för ett väl utfört arbete.

mms_img-42696614 (MMS)

Halloween. Det var meningen att Yade skulle gå på "bus eller godis" med sina kompisar, men dem dissade han. Så nu ska jag följa med honom så han får köra lite "bus eller godis". Min älskade lille pojk.

Det blev sent igår, vilket det alltid blir när grannen är här. Jag vaknade urtidigt imorse (mot min vilja men det skiter Lillstumpan fullständigt i ). Jag kan väl villigt erkänna att jag känner mig inte purfärsk idag men storstädningen har hunnits med så jag är nöjd. Undrar om det var mitt fel att Mike försov sig idag med tanke på hur jag bokstavligen typ våldtog han inatt. Rödvin och jag slutar bara på ett sätt och det kallas för fyllek*t. Kanske är det därför han handlade det åt mig igår? He he

mms_img-14368888 (MMS)

Jag är så lycklig så jag spricker. Grannen kom över med sina söta små barn och snart vaknas det middag. Det är jätte roligt med lite liv och rörelse här hemma. Jag fick ett samtal idag ifrån exet och hans söta sambo. Tillsammans har vi ordnat så att min (allas vår) älskade Dennon kommer hit nästa vecka på torsdag. Jag är så lycklig så att jag spricker, kan det bli bättre fredag än den här? Tusen miljoner med tack A och S för detta. Love <3

mms_img-48338199 (MMS)

Äntligen fredag. Idag kom jag hem i tid och det känns skönt. Det är väldigt stressigt på jobbet och mina inre känslor pendlar värre än en berg och dal bana. Ibland har jag jättegott självförtroende och lika fort försvinner den. Kommer jag att fixa detta så det blir till allas belåtenhet? Som sagt det är väldigt mycket på jobbet just nu och jag hoppar mellan hopp och förtvivlan. MEN jag är inte den som är den och jag vet att jag kommer att fixa detta och få ut bästa möjliga resultat, det är min ambition iallafall. Ikväll ska vi äta middag med grannj*veln och det kommer bli himla trevligt. Och nu ska jag ta mig ett glas rött för det har jag förtjänat. Peace to all u.

mms_img403032455 (MMS)

Halloween på jobbet! Idag ville jobbet att man skulle klä ut sig för att det är halloween. Självklart så tyckte jag att det var en rolig grej och klädde ut mig till disco Star a la 70-tal. För inte kunde jag vara traditionell och klä ut mig till häxa och skrämma alla stackars barn på dagis.

mms_img-37452281 (MMS)

Hon har hittat sin plats. När jag behöver göra nr 2 så går jag direkt utan att passera gå eftersom mitt problem kvarstår. Här hemma så har jag dörren olåst vilket gör att jag har mitt bihang (Joline) i hasorna. Hon störs inte av min hallondoftande odör och idag så klättrade hon upp i bidén och läste dassboken för tjejer. Min älskade lilla bihang.

Nu blöder mitt hjärta, det var meningen att Dennon skulle komma hit några dagar nästa vecka eftersom det är höstlov. Men nu gör han inte det och jag tänker inte gå in på detaljer. Det gör så ont, förbaskat ont. Jag ber till högre makter att jag får och kan ta en vecka semester vid jul så jag får en chans att umgås med alla mina barn utan måsten, om och men. Aldrig har jag längtat till jul som nu. F*n också, det gör så ont.

mms_img-16220441 (MMS)

Siktar mot stjärnorna. Eller kanske inte, men just nu har min självkänsla skjutit upp till stjärnornas höjder. Mötet gick riktigt bra och med stödet som jag har bakom/ med mig så känns det förbaskat bra att vara utbildare på jobbet igen. Love to u all

Det blev en stor besvikelse när jag öppnade lönespecifikationen. Den påminde mig om att jag började jobba den 12 september. Det ska bli himla intressant att se hur denna månaden ska gå ihop. Eller intressant är väl fel ord, åh dumma förbannade pengar som tyvärr är ett nödvändigt ont.

mms_img-40728077 (MMS)

Cheesecake. Jag hade egentligen behövt jobba över idag också för att hinna med allt till stormötet imorgon. MEN jag valde att inte göra det, dels för att jag vill hinna umgås med mina barn och dels att Mikes jobb ska behöva bli lidande . Så nu har jag bakat en kaka istället tillsammans med barnen. Den ska ätas upp innan jag drar iväg på träningen ikväll.

Efter övertiden på jobbet så var det riktigt skönt att få komma hem till mina älsklingar. Mike gjorde middagsmaten i form av hemmagjord köttfärssoppa. Sen har det bara blivit en massa bus med barnen, tänk vad lite musik kan få igång kroppen. Ikväll ska jag vara lite romantisk med mig själv, det vill säga skumbad, tända ljus och lite vindruvor. Japp så får det bli

mms_img471115454 (MMS)

Mot jobbet. Efter en sovmorgon och en härlig frukost på sängen så är jag nu på väg till jobbet. Ha det gott allihoppa

Yade är min hjälte och igår gjorde han så att mitt modershjärta slog flera extra slag. Igår var det en kille som gjorde narr av hans fadderbarn (som går i ettan) genom att dra ner hans byxor. Detta tyckte inte Yade alls att det var okej så han gick fram till X och sa "ge dig på någon i din egna ålder istället", vilket resulterade i att Yade hamnade i slagsmål med X. Fatta att min älskade pojk gick in i ett slagsmål bara för att försvara en yngre kompis. Jag försökte även förklara för Yade att munnen är den starkaste verktyget man har och då blev det "åh men mamma jag vet det redan men mamma X började spotta på mig och slå mig så jag var bara tvungen att visa vart skåpet ska stå". Helt rätt enligt mig. Åh jag är så stolt över min pojk
Om man kanske skulle kunna "boka" in så att man får lite pill på bäret. Jag känner att det är dags för det var ett tag sen sist. Vi får väl se om jag orkar hålla mig vaken tills att kusten är klar för jag vill absolut inte bli påkommen igen av en liten Yade som undrar varför jag sitter på Mike mitt i natten.
Tydligen har man särat friandet av halloween och alla helgona helgen. Tydligen har det varit så i flera år. Detta kom till min vetskap idag. Hur har jag kunnat missat den här informationen?

mms_img-55351677 (MMS)

Ett besök till svärföräldrarna. Vi gjorde ett besök till Lars och Susanne. Vi fikade och Yade fick provåka på fyrhjulingen och det var till hans stora förtjusning. Jag fick med mig egenodlade pumpor som nu pryder matsalsbordet.

Morgonpigga barn är inte alltid så överdrivet roligt, men plikten kallade på mig kl. 6.30 och jag vaknade av joline babbel och doften av en stinkande bajsblöja. Vi har hunnit äta en underbart god frukost, lekt och storstädning ra jag känner att det har varit en väldigt effektiv förmiddag.

dsc_0064-1 (MMS)

Kärlek. Jag måste bara få säga att jag har en sån otroligt fin familj, vänner och arbetskamrater. Dem är guld värd och har en varsin plats i mitt hjärta. Idag har det varit en otroligt bra dag på alla sätt och vis (oavsett övertid, bilköer och stress). Jag blir rörd över bara vetskapen om hur lyckligt lottad jag faktiskt är. Kärlek till er alla och tusen miljoner med tack för att ni finns i mitt liv och att ni står ut med mig. Love <3

mms_img181339356 (MMS)

En tanke går till dig Sara, Jag och barnen sjöng för dig idag, det är din dag idag oavsett hur eller hur! Tror allt att du var och hälsade på mig i natt fast att du vet att jag inte gillar sånt. Ikväll blir det en cig och snack mot masten. Saknar dig så mycket.

mms_img980101897 (MMS)

Vilken tur jag har. Glada barn på morgonen, karl som fixar kaffet och värmer upp min bil så jag slipper skrapa rutor är kärlek. Vilken himla tur jag har.

De ständigt dåliga samvete har grabbat tag i mig och håller mig i sin järnhand. Min aha-upplevelse fick jag alldeles nyss, det dåliga samvetet är inte enkelriktad utan den riktar ju sig åt båda hållen och i slutändan så blir det alltid någon eller något som blir lidande på grund av mig. Jag måste hitta en bra lösning på att ha Dennon (som jag längtar sjukt mycket efter) här samtidigt som jag ska vara på jobbet och hålla i en utbildning. För hit ska han och utbilda ska jag göra så det finns inga om, men eller sen. Jag måste hitta en bra lösning på hur jag ska få ihop pengarna till en onepiece till Yade samtidigt som den gigantiska högen med räkningar ska betalas in. Kan låta banalt men så duktig som han är, hjälper mig till tusen så är han värd den. Jag måste hinna umgås med mina nära och kära samtidigt som hemma inte städar sig själv, tvätten ska fixas och alla aktiviteter ska hinnas med likaså föräldrarmöten, utvecklingsamtal och läxor göras. Jag vägrar att bo i en svinstia . Jag måste hitta tiden till att faktiskt höra av mig till mina nära och kära (ja Dennon och jag har fortfarande våra samtal varje morgon och dem vårdar jag ömt om) men tiden räcker inte. Så min lösning på mitt dåliga samvete är fler timmar per dygn. Inte fullt så enkelt. För jag vill ju göra allt, hinna allt och vara överallt på en och samma gång. Hur gör man?
Idag blev det en rejäl övertid på jobbet så då var det extra skönt att få komma hem till en färdig middag (älgstek med potatismos). Mike är min älskade 9-poängare (av 10 möjliga). Disken, undanplockning, städning och sånt fick jag snällt ta hand om.

Jag hann leka med både Joline och Yade en bra stund och det lättade mitt dåliga samvete. Joline knallar runt här precis som om hon inte gjort något annat och det är nog lite svårt för oss andra att ta in det, för vi blir lika förvånade varje gång hon går.
Jag hade så mycket stress och en viss aggression inom mig idag så på träningen körde jag järnet. Nu är jag totalt utpumpad och känner en inre harmoni. Länge leve träningen.
Det började med en lugn och fin förmiddag på jobbet som snabbt förvandlades till massvis med jobb. Det är tur att jag har självförtroende som en tia för annars hade jag lätt kunnat blivit totalt överkörd, nedstämd och väldigt besviken. Det värsta är när man själv inte får ens möjligheten att försvara sig, men å andra sidan så gör detta mig så sjukt taggad för jag är en fighter så det står härliga till. Jag vill, ska och kan knäppa dom på fingrarna och visa dem att jag är den bästa. Så enkelt är det.

mms_img99012074 (MMS)

Bästa chefen. Jag har helt klart den bästa chefen man kan ha. Mer än så behöver jag inte orda om det. För övrigt så känns det att det är tisdag och vädret gör inte mig piggare. Jag härdar ut med ett leende på läpparna.

mms_img113027898 (MMS)

Mitt stora feta syrianska bröllop. Jag vet inte vad det är, men det är speciellt när syrianer ställer till med fest. Jag minns min barndom i förorten till Stockholm, gästvänligheten och värmen som jag hade glädjen att få ta del av som liten. Det var hos min allra första bästa vän som jag fick lära mig äta advokado, oliver och kronärtskockor och sånt tillhörde inte den vanliga husmanskosten hos en Svensson-familj på 80-talet. Turk-nötterna får man ju inte glömma bort heller. Jo tacka vet jag mångfalden och det är riktigt roligt att tv 3 har kommit på den här programidén.

Efter en veckas uppehåll så är snart äntligen dags att röra på fläsket lite. Det kommer bli så underbart skönt. För övrigt så har den här måndagen varit precis som alla andra måndagar som dem är nu förtiden, det vill säga upp tidigt, lämna barn, jobb, hämta barn, hjälpa Yade med läxorna, busa med Joline, laga mat, disk, umgås med Joline och lite snack med min älskling. Roligare än så blir det inte på en måndag för min del.

mms_img614441918 (MMS)

Väldigt roligt, eller? Någon (jag vet vem) har haft väldigt roligt för denna person har utan min vetskap satt ett dockhuvud på min dragkrok. Dock vet jag inte när och hur länge jag kört med den där. Nu är den iallafall borttagen. He he

mms_img130349234 (MMS)

Saras utsikt. Det var länge sen jag var hos Sara och hälsade på. Tiden räcker inte alltid till, men idag tog jag mig tid medans Yade leker med en kompis och Mike tar hand om en sovande Joline. Allt är så lugnt, så fridfullt och så fint här hos Sara. Som jag saknar henne, jag behövde få komma upp hit en liten stund och bara få snacka om allt och ingenting med henne.

mms_img184517348 (MMS)

Sovmorgon. Jag har turen att ha en sån bra karl. I natt turades vi om med Joline. Sen fick jag sova ut idag och grädden på moset "en frukost på sängen". Jag bara älskar min karl så himla mycket.

Jag har aldrig varit någon sån där som förlitar mig på "att ta tempen" utan jag är mer än sån som förlitar mig på "allmän tillståndet". Där är inte Mike och jag inte alls likadana. Han är en "temp-människa". Men för att göra han vill viljes så rotade jag från termometern i gömmorna och tog tempen på Joline, hon hade 38,8 graders feber. Nu sover hon iaf och jag hoppas hon sover bort febern.
När Mike kom hem så tog han över sjuklingen som varit fastklistrad på mig enda sen jag (vi) vaknade. Då tog jag chansen och gick på en långpromenad och den var mer än välbehövlig.

Jag har tänkt lite på det här med "mys", alltså ordet "mys". Det är fredagsmys, morgonmys, kvällsmys, mitt i veckan mys. Ordet blir missbrukat. En gång hette det att slappa utan förpliktelser.

Fast jag är inte sämre jag utan för mig är det "fredagsmys, morgonmys osv. Men den smarta kan nog läsa mellan raderna och då jag egentligen menar "orkar inte lyfta rumpan ur soffan".

Då har jag äntligen fått göra nr 2 och det var helt underbart. Nu åter till att ta hand om min lilla sjukling.

mms_img202962087 (MMS)

Stackars liten. Snart kommer lilla Yade hem med sin kompis och dem ska vidare ner till scouternas höstmarknad. Vi får se om jag och Joline kan ta oss ner dit men hon är inte hundra frisk.

mms_img-16513532 (MMS)

Inte helt hundra. Yade saknade inte mitt sällskap speciellt mycket för han stack till en kompis igår och sov över där. Mike la sig tidigt för han skulle iväg och jaga älg idag. Joline välkomnade mig med att dra på sig en rejäl förkylning som gjorde att hon vaknade si så där tusen gånger inatt. Stackarn det kan inte va lätt att vara sjuk.

Äntligen helg och nu njuter jag som mest när jag är med mina nära och kära. Den här veckan har minst sagt varit intensiv och det är nu som först jag kan andas ut och ta en välförtjänt helg. Det är när man är borta som man faktiskt upptäcker vilket underbart liv jag faktiskt har. Jag har lyckan att ha fått en sån fantastisk sambo och så fina barn. Jag älskar dem så himla mycket.
Snart är jag hemma och så som jag längtar att få smygpussa på mina älsklingar innan jag stupar i sängen. Och sen hoppas jag att jag kan göra nr 2 när jag väl har kommit hem (typ imorgon) för precis som vanligt så blir min rumpa blyg när den inte är i hemmamiljö.

mms_img462264458 (MMS)

Bilköer. Jag är mentalt utpumpad nu när jag sitter fast i bilköerna i vår underbara huvudstaden. Dem här dagarna har berört hela mitt känsloregister. Det är nu som först som jag verkligen kan andas ut och tänka tillbaka, analysera och faktiskt få ett grepp om vad jag faktiskt har gått igenom. Nu vill jag bara hem och pussa på mina älsklingar.

mms_img-14707110 (MMS)

Skrapa lite rutor. Hemma i Borås behöver vi inte skrapa rutorna men det behövs här i huvudstaden. Nu är vi på väg till kontoret och ska köra stenhårt och det kommer att bli ett späckat schema i dagarna två. Ha det gott allihoppa

Då sitter jag i bilen på väg upp till vår huvudstad för att få gå lite utbildning inom jobbet. Där kommer jag att vara enda tills torsdag. Jag hoppas att dem där hemma klarar sig utan mig, fast jag vet att Mike kommer fixa detta alldeles galant. Nu väntas det väldigt intensiva dagar för oss.
Då testar om jag kan blogga via mobilen. Och det verkar som om det fungerar alldeles utmärkt. Ett stort tack till underbart söta Ellinor för all hjälp, jag är dig evigt tacksam för detta.

mms_img-16002462 (MMS)

Jag lever. Ett litet snabbt inlägg ifrån mig, jag lever men har ett extremt tight schema just nu och bloggen blir lidande av det. Önska mig lycka till för det närmsta dagarna så kommer jag att vara i Stockholm.

mms_img-10951770 (MMS)

Ok jag är fast. Jag vet att jag är lite efter, men nu är jag helt tok fast i Wordfeud. Det är verkligen beroendeframkallande spel.

mms_img167607149 (MMS)

Då kör vi tacos och Wii kväll. Att tacos kan vara så himla gott, det är en maträtt som det flesta gillar. Vi åt så mycket, precis så där mycket som om det inte fanns någon morgondag. Just nu nattar jag Joline och sen blir det Wii för hela slanten. Mitt pluggande gick inge vidare idag, men det finns en morgondag också. Ha en underbar kväll för det ska jag ha.

mms_img140198716 (MMS)

Skene järn. Vi har tillsammans med Jennie och Daniel varit på Skene järn, populärast där inne måste nog ha varit massagestolarna. Efteråt Alle vi vill Fredrik och fikade. Nu är vi precis hemkomna och snart ska vi äta tacos tillsammans med Jennie och Daniel.

dsc_0023 (MMS)

Då var det dags igen. Medans Lillstumpan sover middag så är det dags för mig att försöka få in all information ifrån den tjocka pärmen. Tänk om man bara hade kunnat sätta pärmen på huvudet och all information på egenhand skulle stråla in i mitt huvud. Men så lätt är det tyvärr inte.

Vilken trevlig kväll jag har haft ikväll. Det började med en mysig familjemiddag följt av en kvällspromenad ner till affären för att inhandla lite fredagsmys. Därefter nattades Joline och då sjönk jag ner i "pluggandes värld". Detta blev kanske lite för tråkigt för min familj för Mike försvann ner till källaren och Yade gick och la sig självmant.

Det tog mig halvvägs igenom i mitt pluggande innan jag insåg att både Mike och Yade var borta. Nu har jag precis lagt ner mitt pluggande för idag (för ögonen går i kors på mig och ingenting fastnar i huvudet). Jag ber en stilla bön till någon där uppe och undrar "hur f*n detta ska detta sluta".

Jag saknar att kunna blogga "fritt" via mobilen via mobilsurf, för nu att tvingas jag skicka iväg ett MMS-inlägg bara för att blogga. Varför har inte blogg.se en app som passar för oss andra som inte har en Iphone? Det är nog dags att flytta upp datorn till övervåningen tror jag allt.

mms_img-15749619 (MMS)

Så här jobbar vi. Det är mycket nu på jobbet, men vi är tre kloka madamer som slår våra huvuden ihop och har som mål att vi ska fixa detta på bästa möjliga sätt. Kan väl påpeka att även om det är mycket och en stor utmaning så är det fruktansvärt roligt.

dsc_0004 (MMS)

Nu ska vi se om det går att blogga via mms-funktionen istället. Passar på att slänga med en bild bara för att.

Min nya fina mobil är bra på alla sätt förutom en liten detalj, det går inte att blogga ifrån den. Antingen är jag trög eller så går det inte att ladda ner blogg-appen (kanske för att den är för Iphone, ska det ha någon betydelse?) och jag hittar den inte på Anroid Market.

Men det finns lösningar till allt, blogga mindre på mobilen och oftare hemma. Eller kanske köra den gamla varianten att blogga via MMS om den funktionen finns kvar vill säga. Jag älskar min nya fina mobil och är så lycklig över att jag har fått en sån.
Jag har helt klart världens bästa älskling. Lyckligare person än mig får man leta efter och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar han. Vilken karl jag har. Han kan det där med att överaska mig när jag som minst anar det.

Han kommer hem lagom till att middagen blev klar (köttfärssoppa). Medans jag började hälla upp soppan så tog Mike hand om Joline. När jag kommer med tallriken till bordet så ser jag att det står en present till mig på min plats.

Det tog några sekunder innan jag fattade vad det var. Sen hoppade jag och studsade runt likt ett litet barn på julafton. Han hade köpt en rosa SonyEricsson Experia Ray till mig. En sån har jag trånat efter så himla länge.

Yade tackar alla som har ställt upp och köpt jultidning av honom. Tack vare oss så lyckades han komma upp i level 7 och därmed få sin drömpremie. Men av någon konstig anledning så lyckas det alltid hamna på min lott att fylla i ordrar, kontrollera, räkna, summera och skicka iväg ordern. Vad gör man inte för sina älskade barn?

Tiden räcker liksom inte till med allt jag egentligen vill, borde och orkar att göra. Väldigt snabbt har jag fått (mot min vilja) sänka min "standard" för jag hinner inte plocka undan allt, hinner inte tvätta allt, hinner inte damma allt, dammsuga allt, hinner inte piffa, puffa, duffa hit och dit. Fast jag vill ha det tipp topp överallt hela tiden och jag har svårt att tagga ner några.

Ta det här tex. jag ska gå in till köket för att hämta ett äpple. På vägen till köket ska jag "bara" plocka upp Jolines utspridda leksaker, Yades saker, Mikes kläder för det är ändå på vägen till köket. och medans jag ändå är på gång så plockar jag undan saker som är på "fel" plats. Sen efter så där 20 min så kommer jag fram till köket och för att hämta äpplet.

Sen när jag ska gå och kasta skrutten så är det samma procedur igen plocka hit, plocka dit, slänga här och lägga där. Det största problemet för mig är att det finns inget "sen" utan bara "nu" men jag lever med 2,5 stycken "sen" människor. Undrar om det är därför jag kanske sover så dåligt nu för tiden då hjärnan går på högvarv på allt jag inte hunnit med.

Äsch, det är nog bara för att det är tisdag.
Kanelbullens dag och inte en enda kanelbulle bjöd dem på jobbet och på väg till "hämtning av barn" så kände jag en väldigt motvilja till att baka egna kanelbullar. Tisdagar är inga bra dagar att ge sig på det där med bakning.

Joline blev min stora räddning för dem hade bakat kanelbullar på dagis och med sig hem fick hon fyra söta kanelbullar.

På gympa passet så hade jag "andrahands val trosa" på mig för förstahands val trosorna ligger i smutsen. Inte skoj alls att känna sig obekväm. Vi tjejer snackade lite om obekväma trosor och ja gammeltanterna stirrade ögonen ur sig över vårt fina samtalsämne. Vi unga är inte lika pryda som äldre damer. Hur kommer det sig att man sparar på trosor som man egentligen inte gillar att ha på sig?.

Och en helt annan sak som kom på tal om på jobbet. Handen på hjärtat nu! Hur många av er ställer sig på vågen efter att ni har gjort nr 2? Erkänn nu. Ja jag är en vågfreake och jag har till och med lärt mig hur jag ska stå på vågen för att den ska visa några gram mindre. Konstiga beetenden man har för sig egentligen, men sån är jag.
Jennie kikade förbi på en kaffe och vi bestämde oss för att gå en kvällspromenad. Det var himla uppfriskande och det mräks att hösten är kommen för fy vad mörkt det blir fort. Ikväll blir det tidig sänggång för min del
Efter att Joline (nästan) sovit klart sin eftermiddagslur (Yade väckte henne) så packade vi in hans cykel i bilen och åkte till Lars och Susanne. Han skulle leka med grannpojken och dem hade byggt egna ramper som dem skulle testköra. Medans dem lekte så fikade vi, lekte med Joline, flyttade Niktia till en annan hage och gick en promenad. Det är härligt att vara hos dem och jag hoppas dem tycker detsamma så som vi har våldgästat dem i helgen.


Tre timmar räckte tydligen inte för Yade, för fy vad arg han blev när vi skulle åka hem. Väl hemma har jag gjort middag, underhållt en tjurig Joline, badat henne och nu nattar jag henne. Mike kom hem, åt och stack vidare för att hjälpa Jennie och Daniel. Nästa helg får han minsann avsätta en dag för oss och gör han inte det så kommer jag att jaga han.
Det är två små busfrön som vaknade ubertidigt idag. Dem är fulla med energi, leker kuddkrig och busar så som bara barn kan. Själv är jag lite mer segstartad och har inte samma energi som dem två.

I eftermiddag har vi varit hos Lars och Susanne. Medans Yade lekte med grannpojken så fikade vi andra, gick på en långpromenad och busade med Joline. Vi är nyss hemkomna och jag har påbörjat middagen (köttfärslimpa).

Alla bambupinnarna hade torkat färdigt och det tog en liten evighet att bygga ihop allt igen. Men nu är det klart och den står på sin plats igen vid vardagsrumsfönstret. Nu måste jag återgå till middagsmaten så vi får lite mat i magen.

Det är tur att jag har på mig en långtröja tillsammans med mina supersnygga leopard leggings då jag alldeles nyss upptäckte att jag får camel toe i dem. Jag känner mig värre än en karl när jag håller på och gräver i grenen för att fixa till leggingsen. Men vill man vara fin får man lida pin ( eller om sanningen ska fram så är jag för lat för att byta leggings).

Joline sover fortfarande (två timmar) så jag passade på att måla om bambupinnarna. Jag kan bara medge att roligare har jag haft i mina dagar, fy så tråkigt det var att måla om dem. Fast det blir nog bra sen när det är klart.

När andra vill ha diamanter så blir jag överlycklig över se att min älskling hade fixat en flaska med välling till Joline innan han stack iväg för att jaga i ottan. Han är väldigt omtänksam. Jag blev så där fånigt lycklig för en flaska välling för jag kunde ligga kvar i sängen en stund extra innan det var dags att kliva upp.

På förmiddagen har vi gått på en härligt promenad. Vi stannade till på en lekplats och Yade visade hur högt han kunde hoppa med cykeln (jag blundade). Nu sover lillstumpan och då passade jag på att göra rent hundgården och fixa med tvätthögen som aldrig tar slut.