Snabb uppdatering

0kommentarer

Här kommer en snabb uppdatering.

Tisdag:
Jag, Jennie och Joline åkte över till Öland på förmiddagen. Vi styrde bilen mot Borgholm. Det var jätte fint väder så vi åt en svindyr glass. Hade vi bara väntat med vårt glassbegär lite till så hade vi bara behövt betala 15 kr istället för 35 kr.

Eftermiddagen var vi i Kalmar stad. Vi kollade in domkyrkan och i lite affärer. Innan vi skulle åka hem så bestämde vi oss för att äta hamburgare på citygrillen. Ät aldrig där, maten var skit och servicen än värre.

Kvällen var det kalas för lilla Joline, mina bröder med sambos, kusiner, mamma med gubbe, pappa med fru f(och dotter) kom över och åt tårta med oss ute i det fina vädret. Joline fick jättefina presenter. Sen blev vi överbjudna till grannen på sill och potatis med tillbehör.

Onsdag:
Tillsammans med pappa och Lollo åkte vi till Vita sand för att bada. Vädret var inte det bästa och vi tvingade Joline att sitta vid vattenkanten bara så vi kunde ta "bildbevis" på att hon har badat i havet.

Eftermiddagen åt vi grillat med mamma och hennes gubbe. Vi pussa Joline hej då (mamma var barnvakt) och åkte in till Thomas och My. Hur underbart kära är inte dem där två små turturduvorna.

Dem följde med oss en stund till Kalmar slott. Kvällen tillbringades på uteserveringen på Krögers och det var riktigt skoj  

Torsdag:
Senare idag åker vi hem till Dalsjöfors.

Kommentera

Publiceras ej