Tävling pågår nu (och till den 20/1)

6kommentarer

Det är första gången jag anordnar en tävling med pris på min lilla blogg (den första på 6 år). Totalt 4 boxar finns i potten. Var med i tävlingen och få chansen att vinna.

Varje box från Cliniderm innehåller följande:
*Active Protection Day cream, 5ml
* Age Delay Serum, 2 ml
* Ultra Soft Cleansing Milk, 5 ml
* Barrier Repair, 5ml
* Optimal Strenght Night Cream, 5 ml
* Ideal Balance Skin Tonic, 5 ml

Reglerna är enkla och delas in i två moment. Första momentet är att svara på några frågor. Maila sedan de rätta svaren, namn och telefonnummer till mig. Andra momentet är att skriva en kommentar på detta inlägg om varför just du är en värdig vinnare.

MOMENTET ETT:

Fråga Ett:
För vilka är Cliniderms produkter anpassade för?

Fråga Två:
Vilka två är hudens viktigaste skyddsbarriärer?

Fråga Tre:
Hur använder man serum?

Svaren, namn och telefonnr mailas till: ramonagunnarsson@hotmail.com

MOMENTET TVÅ:

SKriv en kommentar på detta inlägg om varför just du är en värdig vinnare.

6 kommentarer

Anonym

04 Jan 2011 01:29

fin blogg

Josefin _

04 Jan 2011 10:11

Som de flesta föräldrar så lägger jag all min energi och alla extra pengar som blir över på barnen. Så det är inte ofta som man får skämma bort sig själv, så en av dessa boxar skulle passa mig perfekt. Lite lyx i vardagen! Extra roligt att prova på något nytt som man inte har andvänt innan :)

Malin

04 Jan 2011 20:30

Här är min kommentar, har mailat dig nyss!Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!Mvh//Malin

Jennie Larsson

05 Jan 2011 14:24

Hej!!

Som du vet är jag ju en riktig torris i huden och har haft mycket med problem med min hud, har provat det mesta både svin dyra och billigare alternativ på produkter men inget har funkat till 100%, tänkte att kanske cliniderm kunde vara min räddare.

Kramizar Jennie

Elin J

19 Jan 2011 15:27

Har precis mailat, hoppas jag fick med allt! :)Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!

weight loss for men

03 Oct 2012 03:54

What's up to all, it's actually a pleasant for me to go to see this
web page, it contains useful Information.

Kommentera

Publiceras ej